Dušan Šestić: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Geen bewerkingssamenvatting
slecht begin opgepoetst
Regel 1: Regel 1:
'''Dušan Šestić''' (Servisch Cyrillisch: Душан Шестић; geboren in Banja Luka, Bosnië en Herzegovina, (voormalig Joegoslavië) is een Bosnische componist. Hij componeerde het volkslied van Bosnië en Herzegovina, Intermeco, dat in juni 1999 werd goedgekeurd.
'''Dušan Šestić''' (Servisch Cyrillisch: Душан Шестић; ([[Banja Luka]], [[Bosnië en Herzegovina]], (toen Joegoslavië)) [[1946]]) is een Bosnische componist. Hij componeerde het volkslied van Bosnië en Herzegovina, Intermeco, dat in juni 1999 werd goedgekeurd..<ref>{{en}}[http://david.national-anthems.net/ba.htm Bosnia and Hercegovina - nationalanthems.info<!-- Bot generated title -->]</ref>
Zijn dochter, [[Marija Šestić]], vertegenwoordigde Bosnië en Herzegovina op Eurovisie Songfestival 2007.

==Referentie==
{{Bronvermelding anderstalige Wikipedia|taal=en|titel=Bruce Cutler|oldid=837782104|datum=...}}

{{appendix}}
{{beginnetje}}
{{beginnetje}}
[[categorie:Componist|Sestic]]

Versie van 18 jun 2018 18:57

Dušan Šestić (Servisch Cyrillisch: Душан Шестић; (Banja Luka, Bosnië en Herzegovina, (toen Joegoslavië)) 1946) is een Bosnische componist. Hij componeerde het volkslied van Bosnië en Herzegovina, Intermeco, dat in juni 1999 werd goedgekeurd..[1] Zijn dochter, Marija Šestić, vertegenwoordigde Bosnië en Herzegovina op Eurovisie Songfestival 2007.

Referentie

Dit artikel of een eerdere versie ervan is een (gedeeltelijke) vertaling van het artikel Bruce Cutler op de Engelstalige Wikipedia, dat onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen valt. Zie de bewerkingsgeschiedenis aldaar.