VPRO's Spek & Bonen Show: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
T Houdijk (overleg | bijdragen)
Geen bewerkingssamenvatting
Lost (overleg | bijdragen)
Regel 7: Regel 7:


===Spek & Bonen Show===
===Spek & Bonen Show===
Vanaf 5 februari 2007 werdt een nieuwe format gelanceerd, met dezelfde presentatoren, maar nu in de vorm van een ''talkshowquiz'' met twee deelnemers waaraan vragen worden gesteld rond een bepaald thema. Hierin komen eigenlijk de meeste onderdelen van het oude format terug: intervieuws met gasten, filmpjes van internet, en de neologisme-kijkersvraag.
Vanaf 5 februari 2007 werd een nieuwe format gelanceerd, met dezelfde presentatoren, maar nu in de vorm van een ''talkshowquiz'' met twee deelnemers waaraan vragen worden gesteld rond een bepaald thema. Hierin komen eigenlijk de meeste onderdelen van het oude format terug: intervieuws met gasten, filmpjes van internet, en de neologisme-kijkersvraag.


== Externe links ==
== Externe links ==

Versie van 20 feb 2007 12:26

VPRO's Spek & Bonen Show is een absurd humoristisch televisieprogramma uitgezonden door de publieke omroep VPRO op Nederland 3 Het programma wordt gepresenteerd door Pieter Jouke en Ronald Snijders. Het programma wordt geproduceerd door CCCP in samenwerking met Stichting Absurd Nederland.

De staat van Verwarring

Van 4 september 2006 t/m 2 februari 2007 heette het programma De Staat van Verwarring. Vaste elementen in dit programma waren: intervieuws met gasten, filmpjes van internet, door het programma zelfgemaakte korte humoristische filmpjes en de kijkersvraag waarbij kijkers zelf de betekenis van een neologisme dienen te verzinnen.

De Staat van Verwarring werd in eerste instantie uitgezonden rond 12 uur 's nachts, wegens tegenvallende kijkersaantalle is de uitzendtijd eind januari verplaatst naar het later tijdstip rond 1 uur nachts, na de herhaling van De wereld draait door.

Spek & Bonen Show

Vanaf 5 februari 2007 werd een nieuwe format gelanceerd, met dezelfde presentatoren, maar nu in de vorm van een talkshowquiz met twee deelnemers waaraan vragen worden gesteld rond een bepaald thema. Hierin komen eigenlijk de meeste onderdelen van het oude format terug: intervieuws met gasten, filmpjes van internet, en de neologisme-kijkersvraag.

Externe links