Andrew Marr: verschil tussen versies

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Advance (overleg | bijdragen)
fix
Fruggo (overleg | bijdragen)
k opmaak, taal, wikilinks
Regel 1: Regel 1:
'''Andrew Marr''' is een Britse journalist werkzaam voor de [[British Broadcasting Corporation]].
'''Andrew Marr''' is een Britse [[journalist]] werkzaam voor de [[British Broadcasting Corporation]] (BBC).

Marr is afkomstig uit [[Glasgow]], Schotland, maar heeft onderwijs gevolgd in [[Dundee]], [[Musselburgh]], en uiteindelijk in [[Cambridge]]. Na zijn opleiding heeft hij voor meerdere [[krant]]en en [[tijdschrift]]en geschreven, waaronder [[The Scotsman]], [[The Economist]] en [[The Independent]].

Op dit moment (juni 2007) presenteert Marr elke zondagmorgen ''Sunday A.M.'', een politiek discussieprogramma. Daarnaast presenteert hij ook ''Start the week'' op [[BBC Radio 4]].


== Zijn leven ==
Marr is afkomstig uit [[Glasgow]], Schotland, maar heeft onderwijs gevolgd in [[Dundee]], [[Musselburgh]], en uiteindelijk [[Cambridge]].
Na zijn Studies heeft hij voor meerdere kranten en tijdschriften geschreven, waaronder [[The Scotsman]], [[The Economist]] en [[The Independent]].
Op dit moment presenteert hij elke zondagmorgen 'Sunday A.M.' een politiek discussieprogramma. Daarnaast presenteert hij ook 'Start the week' op [[BBC Radio 4]].


[[en:Andrew Marr]]
[[en:Andrew Marr]]

Versie van 13 jun 2007 20:04

Andrew Marr is een Britse journalist werkzaam voor de British Broadcasting Corporation (BBC).

Marr is afkomstig uit Glasgow, Schotland, maar heeft onderwijs gevolgd in Dundee, Musselburgh, en uiteindelijk in Cambridge. Na zijn opleiding heeft hij voor meerdere kranten en tijdschriften geschreven, waaronder The Scotsman, The Economist en The Independent.

Op dit moment (juni 2007) presenteert Marr elke zondagmorgen Sunday A.M., een politiek discussieprogramma. Daarnaast presenteert hij ook Start the week op BBC Radio 4.