Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Kalsermar/archief

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Dit is een oude versie van deze pagina, bewerkt door Mathonius (overleg | bijdragen) op 17 okt 2013 om 18:01. (Nieuw kopje aangemaakt: →‎Blokkade)
Deze versie kan sterk verschillen van de huidige versie van deze pagina.

Laatste reactie: 10 jaar geleden door Mathonius in het onderwerp Blokkade

Blokkade

Beste Kalsermar,

Op 30 april 2013 scherpte de arbitragecommissie een u opgelegde maatregel als volgt aan in deze zaak:

Beide gebruikers wordt het uitdrukkelijk verboden om zich op een denigrerende of anderszins negatieve manier uit te laten over elkaar en/of andere - al dan niet bij naam genoemde - medegebruikers. Dit geldt nadrukkelijk voor alle bewerkingen die Paul K. en Kalsermar doen.

Voorts wijs ik u op het volgende onderdeel van de uitspraak van de arbitragecommissie:

Aangezien de tijd van waarschuwen al geruime tijd voorbij is, verzoekt de commissie de moderatoren streng toe te zien op een ordentelijk verloop van de diverse discussies en bij overtreding van bovengenoemde punten direct in te grijpen, aan de hand van de verhogingsregel...

In de bewerkingssamenvatting bij deze bewerking van u schrijft u dat een medegebruiker zich "onsterfelijk belachelijk" maakt. Daarmee laat u zich op een denigrerende manier uit over een medegebruiker en dat mag volgens de uitspraak van de arbitragecommissie niet. In dit commentaar van u maakt u vervolgens een aantal niet bij naam genoemde medegebruikers uit voor een "clubje clowns", hetgeen eveneens een denigrerende/negatieve uitlating is over medegebruikers. U gedraagt zich erg onbehoorlijk en onbeschoft richting uw medegebruikers. Dergelijk gedrag is op een samenwerkingsproject als Wikipedia ontoelaatbaar. U heeft vandaag het verbod van de arbitragecommissie twee keer overtreden. Op overtreding van die maatregel staat een blokkade met inachtneming van de verhogingsregel. Uw meest recente blokkade, opgelegd in augustus 2013, duurde twee weken, dus ik heb uw account ditmaal voor een maand geblokkeerd.

Mocht u het niet eens zijn met deze beslissing, dan kunt u bij de arbitragecommissie in beroep gaan door aldaar een zaak in te dienen.

Groeten, Mathonius 17 okt 2013 18:01 (CEST)Reageren