Overleg gebruiker:Mathonius

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Maan Deze gebruiker is voorlopig niet actief op Wikipedia ('wikibreak').
laatste bijdragen
B up.svg

Bedankt[bewerken]

Moi Mathonius, ik zie dat jij je modbitje hebt ingeleverd. Het waarom weet ik niet. Wellicht heb je mij in het verleden wel eens een vreselijke pain in the ass gevonden, en wellicht was dat soms ook wel terecht. Maar ik wil je wel bedanken voor al het werk dat je hebt gedaan. Ondanks kritiek die ik je niet bespaard heb, imo was je wel een hele goede mod. Hopelijk kom je nog eens terug als mod. Peter b (overleg) 9 mei 2016 23:09 (CEST)

Hoi Peter, ik heb toch veel waardering voor je scherpe blik en pen. Ik neem je dus niets kwalijk. Bedankt voor je aardige woorden! Vriendelijke groet, Mathonius 12 mei 2016 17:17 (CEST)

Jammer Mathonius en hopelijk kom je in de toekomst weer terug als mod. Maar bedank dat je deze stap hebt gezet in plaats van tot het einde der tijden rond het activiteitscriteria te gaan bungelen. Ik heb je alvast het rollbackbitje toegekend waar je om vroeg. Natuur12 (overleg) 9 mei 2016 23:27 (CEST)

Bedankt voor het rollbackknopje, Natuur12! Ik heb geen idee of ik nog lang aan het activiteitscriterium zou hebben voldaan, maar voor de manier waarop ik invulling wenste te geven aan het moderatorschap is dit (nl. of je nog betrokken genoeg bent) iets wat je vooral gevoelsmatig moet bepalen. Mezelf kennende kom ik wel weer eens terug. Knipoog Mathonius 12 mei 2016 17:17 (CEST)
Ook ik kwam even langs om je te bedanken voor je inzet als moderator. Het is jammer dat je je werkzaamheden neergelegd hebt, maar ik hoop dat je in de toekomst weer plezier gaat vinden aan het bijdragen aan de encyclopedie. Of dat nu als gebruiker of moderator is. Iooryz (overleg) 10 mei 2016 08:44 (CEST)
Ik sluit me hierbij aan, Mathonius. Geniet van de zomer. ErikvanB (overleg) 10 mei 2016 14:22 (CEST)
Idem hier. Bedankt voor alles, Mathonius. Trijnstel (overleg) 10 mei 2016 18:11 (CEST)
Graag gedaan, Iooryz, Erik en Trijn. Bedankt voor jullie berichtjes. Mathonius 12 mei 2016 17:17 (CEST)

Graham Nash[bewerken]

Hoi Mathonius,

Graag zou ik het pareltje Graham Nash voordragen voor een Review en daarna de Etalage. Ben je het daarmee eens of wil je het liever zelf doen?

groeten, Joep (Let's Talk?!) 8 jun 2016 21:15 (CEST)

Hoi Joep, bedankt voor je berichtje. Op de overlegpagina staat nog een review die Josq na de Schrijfwedstrijd heeft gemaakt, maar ik kom er niet aan toe om verder aan het artikel te werken. Voel je vrij om het voor te dragen voor een Review en de Etalage. Met vriendelijke groet, Mathonius 9 jun 2016 17:12 (CEST)

Dubbele themaweek cultureel erfgoed[bewerken]

Gisterochtend heeft de Nederlandse minister voor onderwijs, cultuur en wetenschap, Jet Bussemaker, het startsein gegeven voor de themaweken over cultureel erfgoed op Wikipedia. Iedereen kan meedoen door te schrijven over onderwerpen die vallen onder cultureel erfgoed, waar ook ter wereld, inclusief ook de ontwerpers en makers ervan. Meer informatie, de deelnemerslijst en de bijdragenlijst zijn te vinden op: Wikipedia:Wikiproject/Themaweek/Cultureel Erfgoed.

Deelnemerslijst · Bijdragenlijst · Gewenste lemmas · Uit- of inschrijven voor deze mailing - MediaWiki message delivery (overleg) 30 jun 2016 13:14 (CEST)

Wikipedia:Schrijfwedstrijd[bewerken]

Beste Mathonius, in het verleden heb jij een prijs gewonnen met de schrijfwedstrijd op Wikipedia. Nu zouden we graag een nieuwe schrijfwedstrijd willen organiseren, en daarvoor hebben wij juryleden nodig. Zou jij bereid zijn hieraan mee te werken? Indien je dit niet wilt, hopen wij natuurlijk dat je weer mee zult doen aan de nieuwe schrijfwedstrijd als deelnemer. Laten we er samen een mooie schrijfwedstrijd van maken. Met vriendelijke groet, Taketa (overleg) 4 jul 2016 17:37 (CEST)

Beste Taketa, ik ben dit jaar niet beschikbaar voor het jurylidmaatschap of deelname aan de schrijfwedstrijd. Bedankt voor het vragen! Fijne zomer, Mathonius 6 jul 2016 16:20 (CEST)

Maandag 25 juli starten de LHBT-themaweken![bewerken]

Van 25 juli tot en met 7 augustus 2016, tijdens Europride, houden we een dubbele themaweek over LGBT: Engels voor lesbisch, homoseksueel, biseksueel en transgender. Doel is om meer artikelen over LHBT op Wikipedia te krijgen. Iedereen kan meedoen door te schrijven over LHBT gerelateerde onderwerpen. Meer informatie is te vinden op de projectpagina van de themaweek.

Doe je mee?

Kijk voor inspiratie op de lijst met gewenste artikelen & deel jouw bijdrage op de resultatenlijst.


Hartelijke groet, de gendergap werkgroep

MediaWiki message delivery (overleg) 19 jul 2016 22:25 (CEST)

Wikinews[bewerken]

Hallo, ik zag dat je een tijdje geleden heel wat aan Wikinews hebt gewerkt/verbeterd. Vanaf gisteren wordt er opnieuw gewerkt aan de heropstart van het project door enkele Wikipedia-gebruikers na een discussie in de kroeg. Bedoeling is het project een nieuw elan te geven. Heb je interesse om ons te vervoegen? Vriendelijke groet, Livenws (overleg) 20 jan 2017 14:16 (CET) (ps: enig idee wie dit twitteraccount beheerde?)