Overleg gebruiker:Mathonius

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Maan Deze gebruiker is verminderd actief op Wikipedia ('wikibreak').
laatste bijdragen
B up.svg

Voorstel hervorming beoordelingspagina's[bewerken]

Hoi Mathonius, Jij had het een tijd geleden al eens over het hervormen van de verschillende beoordelingspagina's. Ik denk dat daar wel een noodzaak voor is, ik heb hier een soort opzetje voor een project voor een hervorming daarvan neergezet. Jouw input is zeer welkom, ik meen me te herinneren dat jij al wat uitgewerkte ideeën hieromtrent had. Milliped (overleg) 15 okt 2015 23:33 (CEST)

Hoi Milliped, uitstekend initiatief! Wat leuk dat je je dat nog herinnert. Ik help graag mee. Ik zal de e-mail waarin ik het erover had eens opzoeken, maar ik geloof dat mijn idee, dat verder nog niet erg was uitgewerkt, grotendeels was gebaseerd op het systeem dat men op Commons hanteert. Met vriendelijke groet, Mathonius 16 okt 2015 11:24 (CEST)

Uitspraak in de zaak 'De werken van Robert Prummel'[bewerken]

Geachte Mathonius,
De Arbitragecommissie heeft uitspraak gedaan naar aanleiding van de zaak Wikipedia:Arbitragecommissie/Zaken/De werken van Robert Prummel waarin ook uw naam genoemd is.
Met vriendelijke groet, De Arbitragecommissie 15 okt 2015 23:50 (CEST)

Hartelijk dank voor de melding. Mathonius 16 okt 2015 11:14 (CEST)

Schrijfweken, themaweken en lokale schrijfweken[bewerken]

Hallo Mathonius, Omdat je eerder hebt meegedaan aan een schrijfweek of themaweek, krijg je nu eenmalig een bericht. Na overleg hebben we (Taketa & Romaine) een verzendlijst opgezet voor het aankondigen van nieuwe schrijfweken, themaweken en lokale schrijfweken. Door jezelf toe te voegen aan de verzendlijst kun je op je overlegpagina een bericht ontvangen met de aankondiging wanneer er een nieuwe week komen gaat. Jezelf toevoegen aan de verzendlijst staat los van of je deel neemt aan de betreffende activiteit. De verzendlijst is bedoeld om de communicatie over aankondigingen te vereenvoudigen voor diegenen die graag op de hoogte blijven van deze activiteiten. Jezelf toevoegen kan op: Wikipedia:Wikiproject/Themaweek/Verzendlijst. Groetjes - Taketa & Romaine 16 okt 2015 13:44 (CEST)

Ziet er mooi uit, Taketa en Romaine, goed bezig! Mathonius 16 okt 2015 15:19 (CEST)

Themaweek Thijsse[bewerken]

Hallo Mathonius, Van 26 oktober t/m 1 november staat Wikipedia in het teken van de nalatenschap van natuurbeschermer en bioloog Jac. P Thijsse. Meer informatie staat op: Wikipedia:Wikiproject/Themaweek/Thijsse. Romaine 25 okt 2015 23:07 (CET)

Zomaar[bewerken]

Glimlach

Een knuffel voor jou, gewoon, omdat ik er zin in had. Trijnstel (overleg) 4 nov 2015 18:09 (CET)

Hé, wat aardig! Glimlach Dankjewel. Een dikke knuffel terug! Mathonius 4 nov 2015 19:23 (CET)

+undefinedundefined[bewerken]

Beste Mathonius, zelfs MoiraMoira doet het. Zég er eens wat van! Knipoog Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 24 nov 2015 21:35 (CET)