The Real Housewives Ultimate Girls Trip

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
The Real Housewives Ultimate Girls Trip
Genre Realityserie
Land van oorsprong Verenigde Staten
Taal Engels
Productie
Producent Matt Anderson, Nate Green, Cooper Green
Uitvoerend
producent
Andy Cohen
Productiebedrijf Purveyors of Pop & Bravo
Uitzendingen
Streamingdienst Peacock
(en) IMDb-profiel
Portaal  Portaalicoon   Televisie

The Real Housewives Ultimate Girls Trip is een aanstaande Amerikaanse realityserie die in première gaat op Peacock. Het volgt verschillende vrouwen uit de The Real Housewives-franchise terwijl ze samen op vakantie gaan.

Verhaal[bewerken | brontekst bewerken]

Seizoen 1 had als cast Teresa Giudice, Melissa Gorga, Cynthia Bailey, Kenya Moore, Luann de Lesseps, Ramona Singer en Kyle Richards, allen uit de franchise van The Real Housewives. Samen wonen ze een korte tijd samen op een tropisch eiland in de Turks- en Caicoseilanden.

Seizoen 2 vindt plaats in Bluestone Manor en omvat voormalige huisvrouwen Dorinda Medley, Jill Zarin, Brandi Glanville, Phaedra Parks, Taylor Armstrong, Eva Marcille Sterling en Vicki Gunvalson.

Overzicht en casting[bewerken | brontekst bewerken]

In september 2019 werd aangekondigd dat een naamloze franchise spin-off van The Real Housewives in ontwikkeling was bij Peacock. In februari 2021 werd aangekondigd dat Peacock groen licht had gegeven voor een serie waarin meerdere vrouwen uit de franchise voor een bepaalde periode samenwoonden. In april 2021 werd aangekondigd dat Teresa Giudice, Melissa Gorga, Cynthia Bailey, Kenya Moore, Luann de Lesseps, Ramona Singer en Kyle Richards waren gecast voor het eerste seizoen van de serie. Seizoen 1 speelt zich af op een eiland in de Turks- en Caicoseilanden. Vicki Gunvalson was aanvankelijk gecast voor seizoen 1, maar het netwerk koos ervoor om een andere richting op te gaan vanwege de COVID-19-pandemie.

In augustus 2021 werd bekend dat Dorinda Medley, Jill Zarin, Brandi Glanville, Phaedra Parks, Taylor Armstrong, Eva Marcille Sterling en Vicki Gunvalson de hoofdrol zullen spelen in seizoen 2, dat plaatsvindt in Bluestone Manor.

Zie ook[bewerken | brontekst bewerken]