Gebruiker:MarijkeS

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Taalvaardigheid

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-2 This user is able to contribute with an intermediate level of English.
de-2 Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
nds-4 Disse gebruker praot Nedersaksisch as of et zien moerstaal is.


Even voorstellen[bewerken | brontekst bewerken]

Zojuist maar een account aangemaakt. Ik moet het nog allemaal een beetje uitzoeken maar aangezien ik veel interesses heb en behoorlijk goed met computers overweg kan leek het me wel nuttig om ook bijdragen te leveren aan deze online encyclopedie die ik zelf ook regelmatig raadpleeg.

Ondertussen heb ik al 2 artikelen toegevoegd en snuffel ik nog een beetje rond. Even wennen aan hoe het hier allemaal werkt.

Beroep[bewerken | brontekst bewerken]

Misschien wel handig om te weten wat ik doe voor de kost.
Ik ben afgestudeerd op het conservatorium voor het hoofdvak Saxofoon. Geef nu hoofdzakelijk les op dat instrument en speel in diverse orkesten. Met name blaasorkesten, harmonieorkesten.

Ik heb ondertussen gezien dat er nog genoeg rode linkjes in die sectie zichtbaar zijn. Ook stel ik veel programmaboekjes voor concerten samen en ben dus regelmatig op zoek naar wetenswaardigheden over componisten, musici etc. Natuurlijk maak ik daarbij zelf dankbaar gebruik van wikipedia maar regelmatig moet ik een verhaal bij elkaar surfen of andere bronnen raadplegen. Kleine moeite om het dan ook in een artikel te gieten voor dit project.

Bijdragen[bewerken | brontekst bewerken]

Gestarte Artikelen[bewerken | brontekst bewerken]

Artikelen door mij gestart

Overige Artikelen[bewerken | brontekst bewerken]

Artikelen niet door mij gestart maar waar ik een noemenswaardige bijdrage heb geleverd

Wikiperikelen[bewerken | brontekst bewerken]

Af en toe snuffel ik een beetje rond en lees naast artikelen discussies die gevoerd worden op overlegpagina's of in de kroeg. Daar stuit ik regelmatig op heftige duscussies die hard tegen hard gaan. Hmmm... tot nu toe heb ik gelukkig die ervaring niet en eerlijk gezegd hoop ik die ook niet te krijgen in de toekomst.
Voor wat het waard is, ik waardeer verbeteringen aan de artikelen waaraan ik een bijdrage heb geleverd en sta open voor overleg. Hier en daar heb ik misschien nog niet alle mogelijkheden, wetten en regels van wikipedia door. Dus hulp en advies is altijd welkom. Bijvoorbaat dank!