Naar inhoud springen

Gebruiker:Shilaa123

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Hoi, ik ben Shilaa123 en ik vindt Wikipedia super interessant. Je kunt veel leren en aanmaken van stukjes vindt ik heel leuk. Ik heb alle in informatie in mijn hoofd en typ het meteen in. Dan komt er zo een stukje. En van registeren heb ik nooit spijt. Ik ben wel een pittig dame die alle uitdagingen wilt bereiken. En het gelijk winnen, maar soms moet ik ook aan de andere kant denken. Je hoeft niet vaak te winnen, als je maar plezier hebt. Voor een kind is dat heel belangrijk. Zelfs heb ik geen kinderen, maar als ik aan mijn jeugd denk, heb ik wel gevoelige dingen meegemaakt.

Biografie[bewerken | brontekst bewerken]

Ik ben geboren op 11 april 2005 en ja, dat is jong. Maar ik heb ook een volwassen kant. Ik kan bijvoorbeeld best informeel praten. Maar ja, wil je echt weten hoe ik heet? Dat komt eraan. Ik heet...

Op 24 maart 2015 kom je het te weten!

Carrière[bewerken | brontekst bewerken]

Ik heb nog geen carrière, maar krijg er wel één. Misschien... Want ik wil echt meedoen met het Junior Songfestival. Komt goed uit voor een kind van... Dan kan je mijn naam ook weten. Tja... Als jij gaat kijken. Maar ik ben te jong! Hoe ga ik dat doen?

Land[bewerken | brontekst bewerken]

Ik heb dit onderwerp gekozen, omdat ik best een beetje cultureel ben. Al zeg ik het zelf. Mijn vaders moeder en vader komen uit Indonesië. Mijn moeder komt uit Brazilië. Mijn overgrootvader komt uit Schotland en ik heb een Franse oom. Zie je wel! :)

Stukjes die heb geschreven[bewerken | brontekst bewerken]