Wikipedia:Archief - wikipedia promotiemateriaal

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Overzicht beheerpagina's

Dit is een archiefpagina Gelieve onderstaande teksten NIET te wijzigen of er commentaar op te geven (op deze pagina) Voeg steeds de nieuwste teksten onderaan bij. Plaats tussen elke archievering een dubbele lijn met de datum van die dag.

U kan deze wikitekst gebruiken:
<hr>Archivering gedaan door en op; ~~~~ . Alle bovenstaande teksten zijn van deze datum of ouder.<hr>



De eerste archivering sinds het bestaan van Wikipedia NL is gedaan op 31/03/2002. Alle bovenstaande teksten zijn van deze datum of ouder.



05/06/2002 Giskart, toffe logo's. Toch enkele opmerkingen over het derde logo:

De tijd dat een tekst op het scherm blijft lijkt mij iets te kort voor de lengte van de tekst. (Het is natuurlijk ook mogelijk dat ik te traag lees :-) Ik vraag me af hoelang je kan blijven refereren naar het WK voetbal. Kan zo'n logo eenvoudig en vlug aangepast worden? Noem me een taalpurist, maar je mengt de beleefdheidvorm "u" en de vertrouwelijke vorm "je" ("U heeft geen balpen nodig" en "Klik hier en schrijf onmiddellijk je artikel). Als je 't mij vraagt past "je" beter bij de vlotte stijl van de banner. Mocht je toch de beleefdheidsvorm willen gebruiken dan is het beter "U hebt" te gebruiken ("U heeft" klinkt een beetje "oudbollig"). Zie eventueel www.taaldatabanken.com en www.onzetaal.nl. -- Guy

05/07/02 Het derde logo is een privé-grapje en heb ik enkel gemaakt voor mijn eigen lol. U heeft gelijk over het gebruik van "U" en "je". Het is mijn bedoeling om de "bronbestanden" ook online te zetten maar dat kan nog even duren. Ik heb het gemaakt met Ulead gif animator maar mijn trialversie is verlopen en het is er nog niet van gekomen om een crack te zoeken. Zit thuis zonder internet. Ook moeten er nog banners komen in andere formaten en een poster en een brochure.

Archivering gedaan door en op; Giskart 14:01 31 dec 2002 (CET) . Alle bovenstaande teksten zijn van deze datum of ouder.