Naar inhoud springen

Wikipedia:Feedback privacystatement

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Dit is een vertaling van het Engelse Feedback privacy statement. Daar waar de onderstaande Nederlandse tekst afwijkt van de Engelse tekst, bevat de Engelse tekst de juiste weergave van het beleid van de Wikimedia Foundation. Aan de onderstaande Nederlandse vertaling kunnen geen rechten worden ontleend.

Hartelijk dank voor uw feedback! Feedback van gebruikers zoals u helpt ons om erachter te komen wat werkt, wat niet werkt en hoe we onze service kunnen verbeteren.

Uw feedback wordt op een transparante manier behandeld. Hier vindt u meer informatie over welke gegevens openbaar gemaakt worden en onder welke licentie deze gepubliceerd worden. In het kort: u gaat ermee akkoord dat uw bijdrage openbaar wordt gemaakt en onder de CC0-licentie of de CC BY-SA 3.0-licentie gepubliceerd wordt. Tenzij anders aangegeven, worden alle persoonsgegevens behandeld zoals andere persoonsgegevens die onder ons privacybeleid vallen. Dit kan bijvoorbeeld tot gevolg hebben dat uw gebruikersnaam openbaar wordt gemaakt.

Als u een emailadres opgeeft, is het mogelijk dat wij dat gebruiken om met u te communiceren en u op de hoogte te stellen van de verwikkelingen naar aanleiding van uw feedback.

De Wikimedia Foundation kan uw berichten zien, evenals andere verzamelde informatie, inclusief uw gebruikersnaam en uw IP-adres.

Om onze werkwijze en service te verbeteren is het mogelijk dat we gebruikmaken van publieke beoordeling en discussies. In zo'n geval is het mogelijk dat we uw feedback en andere openbare informatie geheel of gedeeltelijk publiceren in publieke media, zoals websites en weblogs.

Uw berichten en andere openbare informatie kan gebruikt worden in publiek toegankelijke gegevens die gebruikt worden om de activiteiten van de Wikimedia Foundation te analyseren, te delen of te bespreken.

We behouden ons het recht voor om informatie aan derden door te geven in geval van wettelijke noodzaak, om onze eigen rechten, privacy, veiligheid of gebruikers te beschermen of om onze gebruikersvoorwaarden te handhaven.

We kunnen uw feedback en andere informatie met derden delen om Wikimedia-zaken en -activiteiten te steunen of verbeteren.

Door het versturen van uw feedback gaat u ermee akkoord dat de hierbij verzamelde gegevens verzonden worden naar de Verenigde Staten en, indien nodig, naar andere landen. U hebt geen recht op compensatie voor informatie of ideeën die u aan ons bekendmaakt.

Nogmaals hartelijk dank voor uw hulp bij het verbeteren van onze projecten!

De Wikimedia Foundation