Wikipedia:Humor en onzin/Einde

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Einde is het laatste artikel uit de Wikipedia encyclopedie. Als u dit artikel hebt gelezen bent u klaar met Wikipedia, en kunt u heerlijk in de zon gaan zitten, boodschappen gaan doen, de auto wassen, of iets lekkers koken voor uw partner.

Er is lang gedacht dat Wikipedia geen einde zou hebben. Er was en is een gestage toevloed van artikelen, en inmiddels zijn er al 1.985.116 artikelen aan deze encyclopedie toegevoegd. Maar: er moet een keer een einde aan komen, en dit artikel is het dan.

Het einde van wikipedia dient vooral niet verward te worden met de vele losse eindjes die de encyclopedie kent. In tegenstelling tot deze losse eindjes, is het einde uniek. Er is wel geopperd, dat het einde van Wikipedia samenvalt met het begin van Bottipedia, dat oneindig veel artikelen bevat, en dat robots met het aanmaken van het laatste artikel uit Wikipedia mensen van het artikelschrijven af hebben willen brengen en ze dingen hebben laten doen waar ze wel goed in zijn, zoals de afwas.

Soms wordt geprobeerd een einde te maken aan het einde. Zo werd deze pagina binnen 10 minuten genomineerd om te worden verwijderd. Het einde is echter onafwendbaar, en deze pagina kan dan ook niet worden verwijderd zonder dat Wikipedia ontploft.

Maar goed, dit is dan het einde van Wikipedia. Hopelijk heeft u er wat aan gehad. En o ja, als u nog dingen toe te voegen heeft, aarzel dan vooral niet.

DE GROETEN!