You got F'd in the A

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
(Doorverwezen vanaf You Got Fucked in the Ass)
Ga naar: navigatie, zoeken
You Got Fucked in the Ass
South Park-aflevering
Afleveringsnummer 115
Verscheen 7 april, 2004
South Park - Seizoen 8
17 maart 2004 - 15 december 2004
 1. Good Times with Weapons
 2. AWESOM-O
 3. Up the Down Steroid
 4. The Passion of the Jew
 5. You got F'd in the A
 6. The Jeffersons
 7. Goobacks
 8. Douche and Turd
 9. Something Wall-Mart This Way Comes
 10. Pre-School
 11. Quest for Ratings
 12. Stupid Spoiled Whore Video Playset
 13. Cartman's Incredible Gift
 14. Woodland Critter Christmas
Seizoen 7 Seizoen 9
Lijst van afleveringen

You Got F'd in the A of You Got Fucked in the Ass is een aflevering van de animatieserie South Park. Het is de vijfde episode van het achtste seizoen, en werd voor het eerst in april 2004 uitgezonden. De aflevering is een persiflage op de film You Got Served.

Verhaal[bewerken]

Wanneer de jongens met hun radiobestuurde auto's spelen, worden ze uitgedaagd door een groep onbekende kinderen, die voor hun neus een breakdance uitvoeren. Het blijkt dat de jongens 'geserved' zijn, vernederd omdat ze de uitdaging niet konden beantwoorden met een eigen dans.

Even later komt Chef langs en vraagt wat er gebeurd is. Hij tilt er zwaar aan en doet alsof 'geserved' worden een traumatische ervaring is. Chef belt naar de ouders van de jongens. 's Avonds doet Stan zijn verhaal aan zijn vader Randy. Randy is geschokt dat zijn zoon zich zomaar laat 'serven' en leert hem enkele danspasjes aan.

De volgende dag komen Stan, Eric en Kyle de onbekende groep opnieuw tegen en herhaalt zich het spel. Ditmaal beantwoordt Stan de 'serve' met zijn net aangeleerde pasjes. De breakdancers zijn niet onder de indruk van zijn wat belachelijk aandoende vertoning, maar Stan krijgt de steun van het toegestroomde publiek, de inwoners van South Park. De jongens worden hierop uitgedaagd voor een officiële dance-off. Nu het serieus is, moeten ze op zoek naar versterking: kinderen die écht kunnen dansen.