Gebruiker:Goudsbloem/Ik haat Bataviastad

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Bataviastad[bewerken | brontekst bewerken]

Zaterdag 11 juli ben ik, na ruim een jaar, met tegenzin weer eens naar Bataviastad geweest. Ik wist het eigenlijk bij voorbaat al, maar tsjonge, wat is het toch een klotezooi daar. Het begint al bij het begin..... moet ik verdomme geld betalen (!!!!!) om te mogen gaan winkelen in een buitengebied.... moeten ze in Amerika proberen, komt er geen hond meer!! Ben je eenmaal binnen, dan begint het gezeik met die kleine al, hij heb niks op met klerewinkels vanzelf, dus begint direct vervelend te doen, wat ik meer zie bij gezinnen, wat toch wel 80% van het winkelend volk uitmaakt. NIETS, maar dan ook NIETS is geregeld voor kinderen. Waarom in hemelsnaam geen kinderspeelparadijs is aangelegd daar, begrijp ik nog niks van. En dan de prijzen... kom op zeg, die kun je met de beste wil van de wereld toch niet goedkoop vinden????? In een beetje winkel liggen dezelfde spullen nog voor dezelfde prijs. Ik ben toch al een tegenstander van merkkleding: geef mij 1 reden waarom merkkleding beter is! Laatst bij de De Bijenkorf gezien: 1 paar sokken van Hugo Boss: 72 euries..... ik koop sokken van 5 voor een tientje, dus 2 euries. Nu willen zij bij Hugo Boss zeker beweren dat hun sokken dus 36 keer zo beter zijn? NIET dus. Ik draag mijn sokken 2 maanden, dan komt er meestal een gat in en gaan ze weg (mijn moeder stopte mijn sokken vroeger nog, dat was pas een tijd..... 🙂). Dat zou betekenen dat de Hugo Boss sokken 36x2 maanden = 72 maanden mee moeten gaan. Dat is 6 jaar! Ik moet diegene nog tegenkomen die 6 jaar met welke sok dan ook doet...... En lekker zitten? Beiden gelijk! Dus merkkleding: afschaffen die handel, dan kan Bataviastad ook meteen zijn deuren sluiten! Het was de LAATSTE keer dat ze mij daar gezien hebben, dat is een ding wat zeker is. Eén lichtpuntje heb ik ontdekt dat ik er was: er is een McDonald's gekomen, wat een vooruitgang vergeleken met die vreselijke friettent die ervoor zat.... (Om maar weer eens met vroeger aan te komen: toen er nog maar een paar McDonald's waren, reed ik met mijn vader 60km om een Big Mac te halen, wat een tijden! We waren er heilig van overtuigd dat er in Enkhuizen NOOIT een McDonalds zou komen, maar een paar jaar geleden is zelfs dat gebeurd!)

Stemming[bewerken | brontekst bewerken]

Om wat vaart achter de sluiting van Bataviastad te zetten, hierbij een (natuurlijk erg éénzijdige) stemming:

Voor sluiting Bataviastad (parkeergeld)[bewerken | brontekst bewerken]

Uw stem hier toevoegen indien u Bataviastad wilt sluiten omdat ze het onzinnige idee tot uitvoer hebben gebracht om geld (!!!!!!) te gaan vragen voor het parkeren daar.


  1. Goudsbloem 12 jul 2009 02:35 (CEST)

Voor sluiting Bataviastad (kinderonvriendlijkheid)[bewerken | brontekst bewerken]

Uw stem hier toevoegen indien u Bataviastad wilt sluiten omdat ze totaal GEEN voorzieningen hebben gemaakt voor kinderen.


  1. Goudsbloem 12 jul 2009 02:35 (CEST)

Voor sluiting Bataviastad (prijsniveau)[bewerken | brontekst bewerken]

Uw stem hier toevoegen indien u Bataviastad wilt sluiten omdat ze een veel te hoog prijsniveau hebben (ik ben in meerdere Outletcentra geweest in Amerika, en ik verzeker je, daar heb je nog veel laagere prijzen als in Bataviastad voor hetzelfde overjarige spul!).


  1. Goudsbloem 12 jul 2009 02:35 (CEST)

Voor sluiting Bataviastad (merken)[bewerken | brontekst bewerken]

Uw stem hier toevoegen indien u Bataviastad wilt sluiten omdat ze winkels met alleen maar merkkleding kunnen afschaffen... lekker winkelen tussen de Hans textiels, Zeemannen, en C&Aers,.


  1. Goudsbloem 12 jul 2009 02:35 (CEST)

Voor sluiting Bataviastad (gewoon omdat het moet)[bewerken | brontekst bewerken]

Uw stem hier toevoegen indien u Bataviastad wilt sluiten gewoon omdat het lekker voelt om hier te stemmen. Hoef je nooit meer naar dat stomme outletcentrum toe!


  1. Goudsbloem 12 jul 2009 02:35 (CEST)

Resultaten[bewerken | brontekst bewerken]

Indien er een meerderheid van 1% is voor welke (sluiting)stem dan ook, is de stemming aangenomen en ga ik proberen nodeloze brieven te schrijven richting wie dan ook om Bataviastad te sluiten! Mijn dank voor uw belangstelling voor dit gewichtige onderwerp!

12 jul 2009 02:35 (CEST)