Gebruiker:Halandinh/Iedereen is een ondernemer

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Heb je ooit stil gestaan wie je eigenlijk bent? Heb je ooit wel eens stil gestaan, wat voor rol je vervult in de maatschappij? Sterker nog, heb je ooit stil gestaan bij de rol die je vervult binnen het bedrijf die je vervult? Of, binnen de afdeling?

Het moge bekend zijn, ik ben een ICT'er. Ik werk al sinds 1998 in de ICT, ben toen begonnen bij Origin B.V., wat nu Atos Origin is. In 2000 ben ik in de overheidswereld gerold. Heb toen gewerkt bij onder andere Ordina Desktop Solutions een dochteronderneming van Ordina. Ordina DTS is de overgenomen ICT tak van Relan wat weer ontstaan is vanuit Cadans. Relan is overgenomen door Interpolis. In 2004 ben ik gaan werken bij de Gemeente Oss, om in 2005 te gaan werken bij de Blauwe enveloppen company.

2006 begon slecht voor mij. Ik was werkloos, maar na een kort uitzendbaantje bij Stichting Primair kwam ik in de zomer terecht bij Sligro Food Group om het jaar af te sluiten bij ABN AMRO Mellon. Vanaf 2007 word ik gedetacheerd bij IBM. Hier vervul ik de functie van Incidentcoördinator.

Dit is in het kort mijn CV. Het is indrukwekkend, of niet, ik ben in ieder geval trots op mijn loopbaan. Ik ga niet inhoudelijk in op de functies die ik heb vervuld, want die zijn niet echt relevant voor het verhaal wat ik wil gaan vertellen. Mijn boodschap is eigenlijk in het algemeen, al merk ik dat het in de ICT vaker voorkomt dan buiten de ICT. Het gaat niet om wie je bent, het gaat niet om je karakter, het gaat meer om de mentaliteit die iemand moet bezitten om te kunnen slagen.