Gebruiker:JonckheereRobin/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Robin Jonckheere[bewerken | brontekst bewerken]

Robin Jonckheere (Ieper, 17 maart 2003) is een Belgisch zanger, danser en acteur. Robin werd bekend door The Voice Kids, maar had al van daarvoor heel wat dans en zang ervaring.

Televisie ervaring[bewerken | brontekst bewerken]

- Na Robin's eerste dans project en televisie ervaring 'Mijn Dans Is Top' (2012) kreeg de jonge performer kriebels in de buik. 

- In 2014 neemt hij deel aan de audities voor de Junior Musical Kadanza van Ketnet en verdient onmiddellijk een gouden ticket waarmee hij naar de finale mag. Het wordt het begin van een bijzonder avontuur met 30 voorstellingen voor 40.000 mensen, en een TV-reeks er bovenop.

- In 2016 schrijft hij zich in voor de audities van The Voice Kids. Uit meer dan 7.000 kandidaten mogen 72 deelnemers naar de Blind Auditions. Daarin overtuigt Robin 2 van de 3 coaches en stoot door naar de eindfinale met 3 kandidaten. Het is een ongelooflijke rollercoaster waar Robin bijzonder veel ervaring opdoet.

Jaar Zender Programma
2012 Ketnet Mijn Dans Is Top
2013 JIM FUZZ
2014 Ketnet Junior Musical 'Kadanza'
2015 VtmKzoom Dance Squad
2017 VTM The Voice Kids
2017 VtmKzoom The Voice Kids Extra

Robin heeft een eigen YouTube-kanaal, waarop hij vlogt en covers brengt van bekende pop-artiesten. Robin wil zoveel mogelijk optreden om te leren en podiumervaring op te doen. Tegelijk wil hij stilaan beginnen werken aan eigen nummers.