Gebruiker:Matthijs Keim

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Beste Wikipedia leden en gebruikers,

Mijn volledige naam is Matthijs Edgard Keim en ik ben geboren op 4 januari 1998 in Breda. Sinds 3 december 2012 ben ik lid van de Nederlandstalige Wikipedia. Mijn interesses liggen bij de ontwerpkunst, grafisch design, achtbanen, de Efteling, acteren en toneel, schrijven en regisseren, en luchtvaart en vliegtuigen.

Wat gaat de toekomst me brengen?[bewerken | brontekst bewerken]

Mijn grote droom is om later iets met ontwerpen te doen. Het ontwerpen en maken van apps, tekenkunst, ontwerpschetsen maken, en beelden en ideeën vormgeven zijn allemaal dingen die ik later graag voor mijn werk zou willen doen. Ook interesseer ik me in het beroep van schrijver, zowel als auteur van boeken of als de schrijver van scripts. Dit laatste lijkt ook wel op mijn passie voor regisseren. Als ik ergens mijn creatieve wil in kwijt kan, vind ik dat geweldig. Het later ook daadwerkelijk uitgevoerd zien van mijn ideeën vind ik dan zeker het hoogtepunt. Acteren en toneel zijn ook zeker de passies waar ik later wellicht verder mee zou willen. Op het toneel staan voor een theatervoorstelling, of spelen in een film, ik kan er mezelf en mijn wil en ideeën in kwijt. Hoe het verder gaat aflopen? Wie weet... Zelf hoop ik dat ik één van deze dromen (of zelfs meerdere) zou kunnen verwezenlijken.

Tot slot[bewerken | brontekst bewerken]

Ik vind Wikipedia een handige online encyclopedie waar je alles snel op kunt opzoeken. Ik ben blij dat Wikipedia bestaat en dat ik er nu zelf deel van uitmaak en eigen artikelen kan schrijven waar andere gebruikers en leden van Wikipedia, jullie dus, wat aan hebben.

Dat was het dan voor nu,

Met vriendelijke groeten, Matthijs Keim