Gebruiker:Reinoudw/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Dit is het persoonlijke kladblok van Reinoudw.
Een kladblok is een subpagina van iemands gebruikerspagina. Het dient als testruimte voor de gebruiker en om nieuwe artikelen of langere toevoegingen aan bestaande pagina's voor te bereiden.

Let op: je kladblok opslaan gaat met de knop 'publiceren'. De pagina wordt daarmee nog niet in de openbare encyclopedie geplaatst en blijft een kladpagina. De kladblokpagina is wel zichtbaar (voor iedereen die wat meer van Wikipedia) en mag dus geen onoorbare dingen te bevatten.

Het is, ook in een kladblok, uitdrukkelijk niet toegestaan om zonder toestemming auteursrechtelijk beschermd materiaal van derden te publiceren.
Enkele handige links: Spiekbriefje | Snelcursus

Andere testplaatsen: De algemene zandbak | De probeerpagina van de snelcursus | De sjabloonzandbak

Reinoud Joost Martijn Wolff geboren op 28 januari 1972 in Maassluis is ontwerper van de Dutch Design Cloggy Staklok - de klok tegen de race. Na zijn carriere in het bedrijfsleven waar hij werkzaam was bij de bedrijven Randstad, McDonald's, Pernod Ricard, Ben & Jerry's ( Unilever) en Heineken en de ratrace om zich heen zijn tol zag eisen bij zijn collega's, raakte hij in 2007 geinspireerd door het fenomeen tijd. Zijn grote inspiratiebronnen zijn [Cornelis] ( De vertraagde tijd) en Joke Hermsen (Stil de tijd). In 2012 introduceerde hij samen met Kjeld Piek, Matthijs van Ipenburg en Waldo Hogers het collectief Cloggy & Clocks. Dit collectief stelt zichzelf ten doel om mensen bewuster met tijd te laten omgaan; om uit te klokken voor de ratrace en in te klokken voor de klok tegen de race. Wat vaker de tijd nemen en stilstaan bij die dingen die er echt toe doen. Minder ratrace, meer happy hours!