Gebruiker:Sohnsol2000/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Lady Sanjana Malhoe[bewerken | brontekst bewerken]

Sanjana Malhoe (9 november 1997) is een Nederland-Hindoestaanse zangeres, en is afgestudeerd in luchtvaart dienstverlening. Ze zingt popmuziek in Indiaas, Engels, Nederlands en Spaans. Ze zingt in de bekende formatie: Express Haar solohits Chutney Mashup, Angoerie Mashup en Ghungroo Mashup werden miljoenen keren bekeken op YouTube. Ze wordt ook wel the Queen of Baithak Gana genoemd.

Biografie[bewerken | brontekst bewerken]

Sanjana Malhoe is de dochter van Prakash Malhoe en Vikaash Sardjo, en komt uit een bekende familie. Sanjana heeft drie zussen. Sanjana heeft haar eigen smaak in het maken van een liedje. Dit komt doordat ze haar eigen smaak combineert met de smaak van haar vader, en daaruit dan een liedje/ Mashup uitbrengen. Op alle liederen/ Mashups die gemaakt zijn hebben meer dan 100 duizend weergaven op YouTube.

Sanjana zat op een Hindoestaanse basisschool, in Rotterdam (van Stichting Hindoe Onderwijs Nederland). Na de basisschool zat Sanjana op de middelbare school, dit heeft ze afgemaakt. Later heeft Sanjana haar studie als luchtvaart dienstverlening afgerond (stewardess).