Gebruiker:Tem~nlwiki

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Taalvaardigheid

nl Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.
fr-2 Cette personne peut contribuer avec un niveau intermédiaire de français.
de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.

Algemeen

Deze gebruiker woont in België
Deze gebruiker is een man
VG Deze gebruiker is vrijgezel
Deze gebruiker voelt zich 100% Europeaan
VS. Deze gebruiker heeft een aanzienlijke kennis van videogames


In de vrije omgang ook Tim genoemd. Geboren op 9 juni 1982 in Ninove (België), momenteel woonachtend in Oostende (ja, nog steeds in België).

Mijn voornaamste interesses liggen in muziek, film, videogames en reizen. Sport is niet direct aan mij besteed, ook al wandel en fiets ik graag. Mijn favoriete vakantiebestemming is Frankrijk, en dan vooral de Alpen. Met citytrips kun je me ook altijd verleiden. Mijn droom (op reisgebied dan) is om Noord-Amerika te verkennen.

Sinds vorig jaar ben ik verslaafd aan Wikipedia, en in 2006 heb ik eindelijk de stap gezet en me geregistreerd. De meeste entries of correcties die ik doe zullen hoogstwaarschijnlijk gaan over videgames en muziek. Ik maak graag zelf een volledig nieuw artikel, iemand anders zijn artikel aanpassen vind ik niet zo leuk (tenzij er natuurlijk echt grote fouten instaan natuurlijk). Ik ben ook nog maar een "newbie", dus zal ik waarschijnlijk nog een paar fouten maken hier. Maar ik sta zeker open voor kritiek, ook omdat dit wil zeggen dat er mensen mijn artikels lezen!

Enkele artikels die ik opgestart heb:[bewerken | brontekst bewerken]

To do-lijst:[bewerken | brontekst bewerken]