Gebruiker:TimetohireWiki/Kladblok

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Timetohire B.V.[bewerken | brontekst bewerken]

De Timetohire Group is een Nederlandse organisatie voor recruitment dienstverlening. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leidschendam. Timetohire Group werd opgericht in 2018 door Milad Zandi en Edwin de Jonge en bestaat uit diverse labels, waaronder Timetohire IT, Rec2rec, RPO/ Interim en Timetohire Engineering. Het bedrijf telde in 2021 35 medewerkers en richt zich met name op Recruitment Process Outsourcing, Interim Recruitment en Werving & Selectie. Momenteel is Nederland de grootste afzetmarkt voor Timetohire. Sinds 2021 zijn er de vestigingen Curaçao en Den Bosch bijgekomen. Timetohire is gebaseerd op het Holacracy besturingsmodel en kent geen traditioneel top-downmanagement. De organisatiecultuur werkt volgens het Semco-stijl principe. Hierin komen vertrouwen, alternative controle, zelfmanagement, extreme stakeholder alignment en creative innovatie terug als belangrijkste pijlers.

Diensten[bewerken | brontekst bewerken]

Timetohire focust zich op op Recruitment Process Outsourcing, Interim Recruitment en Werving en Selectie.

Recruitment Process Outsourcing[bewerken | brontekst bewerken]

Bij Recruitment Process Outsourcing neemt een dienstverlener het recruitmentproces gedeeltelijke of volledig uit handen. Je kunt daarbij denken aan het implementeren van een ATS-systeem, het opzetten van een recruitment strategie, sourcing of Employer Branding. Het is anders dan Interim recruitment, waarbij je één of meerdere specialisten aanstelt om (vaak) voor kortere tijd als extra ondersteuning of als vervanging toe te voegen aan een recruitment team.

Interim Recruitment[bewerken | brontekst bewerken]

Bij Interim Recruitment haal je tijdelijke capaciteit binnen voor het recruitment team. Dit kan in de vorm van het tijdelijk opschalen van de capaciteiten van een team, ter vervanging van een collega, of wanneer je op zoek bent naar specifieke kennis.

Werving en Selectie[bewerken | brontekst bewerken]

De dienstverlening Werving en selectie verwijst naar het proces van het aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten zonder dat er inhoudelijk aan het proces gesleuteld wordt.

Externe link[bewerken | brontekst bewerken]