Gebruiker:ZndX

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Nou hier dan de echte pagina over moi. Ik voel me wel vereerd met al die ruimte die ik krijg voor mijn gezever moet ik zeggen maargoed, je kwam hier omdat je ongetwijfeld iets over mij wou weten; nou vind ik het allemaal gezegend en wel hoor maar ik kies toch een beetje voor een wat anonieme inzet. Ik hou er niet van om de haverklap te moeten discuzeuren over wat iemand nou weer op internet heeft gevonden dat "Wat leuk joh ... zo'n BLOG" mij aangaat. Ik praat al genoeg over mezelf, zal je snel duidelijk worden als je je iets meer zou verdiepen in mijn situatie. Ik mag graag ook luisteren en lezen wat anderen aan de gang zet en houd. Vandaar dus.

Loze opsomming van nutteloze gegevens maar die wel wat zeggen over Gebruiker:ZndX

  • Ik ben zo bijna halverwege de 20 tot 28 jaar oud
  • Ik heb een uitgesproken voorliefde voor de volgende zaken:
1. Computers, Linux, programmeren, (sport) etc.
2. Lezen , lurken oftewel informatiezuigen als een spons; absorberend en ook weer opgedane kennis en ervaring schrijven.
3. Vrouwem , denk wat stereotype em drie keer raden wat ik dan ben... ^+^
4. Farmacie - Ik stond voor de keuze om medicatie, langdurig te gebruiken MET of ZONDER emig idee wat het was dat ik precies slikte. De eerste keer maakte ik de keus gewoon niets te slikken wat lijkt op drugs en dat was prima, ze hadden het ook in spuitvorm voor Intramusculaire injectie. En 80 uur later maar met tegenzin bijsluiters begonnen te lezen; bleek best interessant, heb inmiddels grote delen van het Farmacotherapeutisch Kompas gelurkt. Wie weet kan ik nog es in een apotheek gaan werken, je weet het maar nooit in dit spel.
5. Lichtelijk anti-sociaal gedrag tot op een punt dat het toch nog sociaal acceptabel of grappig kan zijn. Ik neem het allemaal niet zo nouw met wetten en regelgeving en ik heb er een handje van om systemen te willen kunnen breken of buigen gewoon voor de lol. Zie punt 1. Tijdens programmeren houd ik me aan al genoeg regels die echt niet ren als ik het anders dan de A.P.I. ga proberen.
  • Ik heb de havo oude stijl afgerond met 3,5 jaar aanwezig zijn van de 5 en 7 vakken oude stijl. en,nl,wb,na,sk,ec,bi
  • Hierna heb ik een tijdje HBO Informatica gestudeerd en wat gewerkt in het westen van het land
  • ...ergo: ik woon dus in het Oosten nu gewoon weer. Want zoals moeke altyd zegt "God schiep van de gouden aren, de achterhoekers en de twentenaren. Van 't kaf en de resten kwamen die klootzakken uut 't westen" (No Offense)
  • Ik heb naast een Sofinummer dat ik wel kan onthouden een hele rits DSM IV nummers die me nix zeggen zo uit me hoofd, want daar veranderen ze te vaak voor. Achja, de DSM is ook maar om kostenplekken te verantwoorden.
  • Ik ben van plan een stukje te gaan schrijven over de anti-psychiatrie, en stel hulp op prijs zodra ik onderweg er mee ben, om subjectieve inhoud te vermijden.

Genoeg voor nu. We hebben alle tijd van de wereld en ook nog een BLOG als je het werkelijk zo interessant vind allemaal. *wink*

Hope 2 C U Surfing!