Overleg:Christiaan Snouck Hurgronje

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Slecht[brontekst bewerken]

Jammer dat deze grote Nederlander zo'n slecht geschreven wiki-pagina ten deel is gevallen. Deze man behoort echt tot de wereldberoemde arabisten van zijn tijd, behoort tot de grote Nederlanders, tot de orde der Nobelprijs winnaars, mensen zoals Jacobus Henricus van 't Hoff, Hendrik Antoon Lorentz, Johannes Diderik van der Waals, Heike Kamerlingh Onnes. Zeker in een tijd waarin de islamitische invloed in Nederland toeneemt, mogen we iemand als Christiaan Snouck Hurgronje niet vergeten. Wie deze wiki-pagina geschreven behoort ongetwijfeld tot de Nederlandse Linkse Kerk, die Heilige Boontjes-Kerk, mensen die alleen maar met verachting over het Nederlandse verleden kunnen schrijven omdat ze zelf te onvolwassen zijn om met het kwaad in de mens te kunnen omgaan. Geschiedenis is als een gebruikte luier. Linkse Kerk-gelovigen zijn mensen die vergeten zijn dat zijzelf ook ooit baby zijn geweest. - De voorgaande opmerking werd toegevoegd door 92.254.59.40 (overleg|bijdragen) 12 juli 2011 17:42 (CEST)

In plaats van verdachtmakingen en gescheld ten beste te geven zou je eens concreet kunnen worden en punten aangeven die je verkeerd vindt. Of zelf het artikel ter hand kunnen nemen. Glatisant (overleg) 12 jul 2011 18:09 (CEST)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 0 externe link(s) gewijzigd op Christiaan Snouck Hurgronje. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 29 apr 2019 00:34 (CEST)Reageren