Overleg:Flying Blue

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

- Ten opzichte van het "pre fusie" KLM frequent flyer programma "Flying Dutchmen" is het Flying Blue programma minder royaal op een groot aantal punten.

Beste Berend V D, Waarom is dit geschrapt? Waarom mag niemand weten dat de voorwaarden elk jaar slechter worden?

Ook worden geen mininaal aantal miles per vlucht meer gegeven afh van boekingsklasse.

Graag overleg – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.174.150.182 (overleg · bijdragen)

Je zegt alleen dat het minder royaal geworden is. Dat is in die bewoordingen een subjectieve beoordeling. Als je kunt aangeven waarom het minder royaal geworden is dan is het misschien de moeite waard om opgenomen te worden. EdBever 4 jul 2008 07:45 (CEST)[reageer]
niet subjectief, maar meer bedoeld als een understatement.
Om twee voorbeelden te noemen;
-niet alle afgelegde miles tellen meer mee.
-allen de duurste economy tickets komen eventueel in aanmerking voor een upgrade met miles
Ken de de historie niet?
– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.174.183.221 (overleg · bijdragen)
Bij de omzetting van Flying Dutchman en Fréquence Plus naar Flying Blue zijn diverse zaken gewijzigd. Er waren toen zowel verbeteringen (enkele) als verslechteringen. Ook waren de programma's daarvoor ook in ontwikkeling (verbeteringen en verslechteringen). FD-miles hadden een houdbaarheid van maar 3 jaar (tot ong. 2000), terwijl ze nu -wanneer je minstens een keer per 20 maanden vliegt- onbeperkt geldig blijven. Okay, in de korte tussenperiode van 2000-2005 waren de miles onbeperkt geldig.
Als verbeteringen waren o.a. de mogelijkheid om de verdiende levelmiles over te dragen naar het volgende jaar (boven de 115.000 miles) en de Platinum-for-life na 10 jaar achter elkaar Platinum-lid te zijn.
Dus ja, er waren zeker verslechteringen, maar de weggehaalde opmerking was te algemeen gesteld. En daarnaast geldt dit voor andere punten ook voor Fréquence Plus, dus wanneer je zoiets wilt stellen, moet je ook dat programma goed ernaast leggen, om zo volledig mogelijk informatie te geven.
Overigens, de wijzigingen van dit jaar vind ik veel erger, maar dat heb ik inmiddels ook in het artikel verwerkt. Berendvd overleg 5 jun 2009 13:51 (CEST)[reageer]

Samenvoegen?[brontekst bewerken]

Ik stel eigenlijk voor, om dit samen te voegen in de artikelen van KLM en Air France Hsf-toshiba 9 mrt 2006 17:25 (CET)[reageer]

Nadeel is dan, dat de tekst in beide artikelen moet worden ingevoegd én onderhouden, terwijl het als apart lemma met link heel niet in de weg staat. Ik stel voor het gewoon zo te laten. Edo de Roo 9 mrt 2006 22:01 (CET)[reageer]

Eenvoudigere teksten?[brontekst bewerken]

Zoals ik al vermeld heb: Wikipedia word door vele mensen gebruikt. Aangezien veel mensen niet zulk "ingewikkelde" taal begrijpen lijkt het me aangenamer om voor deze groep mensen het eenvoudiger te maken. Tevens zijn er scholieren die gebruik maken van Wikipedia en niet alleen maar hoogopgeleiden.

Ibrahim.

--77.168.116.107 8 sep 2009 23:45 (CEST)[reageer]

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Flying Blue. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 23 feb 2020 12:26 (CET)[reageer]