Overleg:Gold Miner

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door KlokkoVanDenBerg in het onderwerp Twijfel

Twijfel[brontekst bewerken]

In het artikel wordt beweerd dat (de originele) Gold Miner ontwikkeld is door Arcade Town Games maar zowel op Spele.nl als op Funnygames.nl staat bij Goudzoeker 1 het volgende over copyright: ©GameRival (website) dat onderdeel is van het Intermix Network. Hoewel er wel het Arcade Town Games logo bij Goudzoeker 2 staat (op Funnygames.nl), staat dit niet bij de Special Edition op GameRival.com (en een verwijzing naar Intermix Network staat wel bij SE en Vegas).

Ook heb ik, bij Succes, het volgende stuk weggehaald:

Het succes van Gold Miner is hoofdzakelijk te danken aan het feit dat het spel zowel voor jongens als voor meisjes is. Gold Miner is ook zeer populair geworden doordat zowel kinderen, als jongeren, en zelfs veel volwassen mensen dit spel spelen.

Lees de zin met "Tetris" op de plaats van "Gold Miner" om te weten waarom; leeftijd en geslacht zijn grotendeels irrelevant bij puzzel- en behendigheidsspellen (eigenlijk inherent aan het genre). Bij andere genres computerspellen zijn leeftijd en geslacht wel relevant (bij first person shooters bijvoorbeeld). - Simeon 6 nov 2006 14:31 (CET)Reageren

De originele Gold Miner is ontwikkeld door Intermix Network. Game Rival heeft hier eigenlijk niets mee te maken, Gold Miner is gewoon te spelen op Game Rival. Arcade Town is dus inderdaad niet de ontwikkelaar van Gold Miner, zij bieden dit spel, net zoals Game Rival, enkel aan op hun website. Het feit dat hun logo dan op Gold Miner bij FunnyGames te zien is, is simpel: FunnyGames linkt deze Gold Miner van Game Rival.

Met Vriendelijke Groeten, Slipknol 12 nov 2006 14:04 (CET)Reageren

Dit spel wordt onterecht gebombardeerd tot populair spel. Het feit dat het een populair spel is op de website van funnygames hoeft geen aanleiding te zijn om het een artikel te geven .Aleen als daarmee in het nationale nieuws komt en er veel over wordt gepraat daardoor KlokkoVanDenBerg 22 nov 2008 15:34 (CET)Reageren