Overleg:Habbo

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door Kloentje2 in het onderwerp Role Playing Game [RPG]

Paginanaam veranderen in "Habbo"[brontekst bewerken]

Paginanaam zou moeten veranderd worden in "Habbo", aangezien het spel geen "Habbo Hotel" meer heet.

Role Playing Game [RPG][brontekst bewerken]

Hallo! Misschien is het handig om hier ff een topic van bij te maken, aangezien Habbo Hotel al sinds haar opening verschillende RPG's kent. RPG's zijn spellen die per RPG veranderd. Je kunt zelf kiezen wie of wat je bent. En je fantasie de vrije loop laten gaan.

Groetjes. (handtekening?)

Het lijkt me eerder een MMORPG, zo te zien is die categorie al toegevoegd Ik (Kloentje2) of Overleggen 23 dec 2014 10:00 (CET)Reageren

Ik vind het opvallend dat de infobus niet vermeld is. Dit is toch een groot sociaal project binnen habbo.

Greetz... coolissport

de infobus in habbohotel is een sollicaale bus waar men over dingen rond habbo hotel spreken. dit betekent dat nieuwelingen eens mogen deelnemen met een level X (ervaren habbo). wat wel belangerijk eraan is dat ze spreken over habbo retro's (habbo kopie's naapers)ze willen ze waarshuwwen!!! het is leuk om erop te zitten maar als je dezelde gegevens neemt van je echte habbo dan is de kans groot dat je bestolen wordt! dat willen ze je in de infobus wijzer maken.
greetz
brechtjes1 - goede helper van habbo !!!!!! – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 81.241.216.251 (overleg · bijdragen)

Beveiliging Pagina[brontekst bewerken]

Deze pagina is gevoelig voor de veiligheid van de gebruikers van Habbohotel. Dat komt omdat er informatie op gezet kan worden die niet klopt. Ik zou deze pagina extra beveiligen. Zodat er geen oplichterij plaatst vind. Aangezien HabboHotel hier ook bekend om staat. Het kan bijvoorbeeld voorkomen, zoals hier ook staat vermeld, dat er een lijst met onjuiste medewerkers wordt gemeld en dat mensen de verkeerde mensen voor medewerker aan zien.

Taalgebruik veranderen?[brontekst bewerken]

Ik heb het idee dat deze pagina ook, of misschien het meest, door de gebruikers van Habbo Hotel gebruikt wordt voor informatie. Zou het dan niet handiger zijn om het taalgebruik wat meer aan te passen naar synoniemen die uit Habbo Hotel zelf komen? Zie het Habbo Woordenboek op http://www.habbo.nl/help/dictionary.html --Tim B. 21 nov 2006 17:03 (CET)Reageren

Ik ben van mening dat dat niet zo moet zijn. Je kan eventueel wel een mirror-pagina maken met daarin deze tekst in habbo-woorden. Neem van mij aan dat ook de habbo'ers niet allemaal even goed zijn in habbo-taal. Ikzelf msn ook weleens, maar msn-taal versta ik werkelijk niet. Ik denk dat dit ook het geval is met habbo. O ja, als dit voorstel toch word doorgevoerd, kan je net zo goed een bot hiervoor inschakelen. Dit gaat stukken sneller. Sumurai8Antwoord hieronder
Ik ben het eens met samurai8; waarschijnlijk wordt het artikel dan voor niet-habbo's ook onduidelijker of in ieder geval omslachtiger daar alle begrippen moeten worden uitgelegd. En Wikipedia is uiteindelijk toch een algemene encyclopedie, niet een voor bepaalde groepen. --Gytha

-- Even 1 ding nog, ik vindt dat je habbo termen moet gebruiken en onderaan/bovenaan de pagina een soort kopje maken met uitleg van alle woorden.

Habbo Hotel[brontekst bewerken]

Ik wil even zeggen dat ik veel Habbo ervaring heb, ik speel het sinds 8 Oktober 2004. Ik wil graag dit artikel bijwerken met mijn kennis ..

Het beweren dat er een MOD-catalogus is kun je niet, dat DENK je. (er is wel een online admin catalogus, je krijgt dingen via de housekeeping van habbo.nl)

Het hotel is trouwens nu geopend van 6.30 t/m 1.30 uur. Tussen 1.30 uur en 6.30 kun je niet het hotel in. Dit heeft als voordeel dat er altijd Moderators aanwezig kunnen zijn .. (en om 6.30 in hun pyama !!)

Ik zou niet zetten "een kleine beschrijving" maar bijv. een missie (kleine beschrijving), en Habbo (het poppetje waarmee je door het hotel loopt) .. enz.

Habbo Ltd. bestaat niet .. (Sulake Corporation Ltd.)

Ik zal niet zeggen "een zogenaamde HC-badge heeft" maar een Habbo Club Badge (HC-badge) krijgt.

Het kan gevaarlijk zijn om te praten over "Housekeeping" .. vraag anders eerst toestemming via de Habbo Help Tool.

Zou je "Een maand Habbo Club kost 25 credits" niet onder Habbo Club zetten ??

  • Mijns inziens wordt het erg onoverzichtelijk als alle uitleg van 'Habbo-begrippen' tussen haakjes wordt gezet. In ieder geval zou het niet prettig lezen. --Gytha 27 feb 2007 21:09 (CET)Reageren

Fansites+Radio toegevoegd. Iemand nog tips?

Toevoegen afbeeldingen[brontekst bewerken]

Het lijkt mij misschien ook wel informatief om het een en ander aan afbeeldingen uit of van Habbo Hotel te gebruiken voor dit artiekel. Ik weet niet of andere Wiki-gebruikers het er mee eens zijn, daarom deze opmerking. Zoveer ik weet, als Habbo-gebruiker, kan ik gewoon schermafbeeldingen uit het Hotel maken en die hier gebruiken. Iemand anders nog een tip of opmerking hier over? --Tim B. 31 mei 2007 19:19 (CEST)Reageren

Ik zal eens een mail sturen naar het Nederlandse Habbo Hotel om het te vragen, want er zijn ook veel site's die zonder toestemming afbeeldingen gebruiken. Liveshop 26 aug 2007 16:53 (CEST)Reageren
Ik kan het zelf ook wel doen, maar ik vroeg me gewoon af waarom er geen afbeeldingen bij staan en wou meningen weten en zo. Maar ja... Eventueel kan ik hier ook nog wat steentjes (of afbeeldingen) bijdragen. --Tim B. 28 aug 2007 22:20 (CEST)Reageren

De vraag is of hier geen auteursrecht op berust en of wie die afbeeldingen dan mogen gebruiken. Anders ben ik het zeker met je eens, meer afbeeldingen zouden mee helpen aan de verheldering van de tekst. Er staan namelijk nogal veel woorden in die je eigenlijk alleen kent als je zelf Habbo speelt. - theonewithout 2 aug 2008 11:32 (CEST)Reageren

Uitspraak naam moederbedrijf[brontekst bewerken]

Het maakt eigenlijk niks uit voor het geluidsbestand maar ik heb op een inmiddels opgeheven website gelezen dat je de naam van het moederbedrijf moet uitspreken als 'Su-la-ke' (dus niet op z'n Engels).

P.S.: het maken van retrohotels is WEL strafbaar.

--CGW 18 dec 2008 19:17 (CET)Reageren

bewering keyloggers retro hotels onmogelijk?[brontekst bewerken]

De informatie gegeven over de keyloggers behoort eigenlijk tot de categorie onzin, aangezien de gebruikers van een Retro Hotel nog steeds Sulake's bestanden gebruiken, wat het weliswaar illegaal maakt, maar het afvangen van toetsaanslagen door deze bestanden volstrekt onmogelijk maakt.

Het is wel degelijk mogelijk om een keylogger te combineren met Sulake's bestanden door een iframe en javascript te gebruiken. Kwiki overleg 8 mrt 2009 13:38 (CET)Reageren

Eerste HabboHotel was U.K.[brontekst bewerken]

Op de pagina staat dat het eerste HabboHotel Finland was. Het eerste Habbo Hotel was echter in Groot-Britannië. Finland had toen nog een andere naam. Tim ~ Quasium OVERLEG 10 apr 2009 22:19 (CEST)Reageren

Credits en hun waarde[brontekst bewerken]

ik vind dat er ook nog een gedeelte moet komen over de credits, dant de waarde van credits is verschillend tussen 16.7 cent en 18 cent per credit, gemiddeld ligt de waarde op 15.5 cent ofterwijl 0.155 euro.

voorbeeld

Meubi Waarde in cr Gemiddelde Waarde in euro's
Plastic stoel 3 cr 0.47 euro
Hc worden 20 cr 3.10 euro per maand

(deze opmerking werd door iemand anders gemaakt dan 77.251.46.60) ---

Ok dit klopt dus niet meer want HC is nu geloof ik 15 credits, en VIP (dat nieuwe) is nu 25 credits. Trouwens ligt het eraan hoe je credits koopt (met telefoon, smsen (HC of HABBO naar 4777), iDeal, enzovoorts. Maar als we uitgaan van 0.16 euro per credit (wat mij het handigst lijkt) dan is het het volgende:

VIP worden: €4,00 per maand
HC worden: €2,40 per maand
Plastic stoel: €0,48
Zeldzaams: €4,00
Huisdier: €3,20

Enzovoorts. -- 77.251.46.60 28 okt 2010 21:09 (CEST)Reageren

Habbo BETA[brontekst bewerken]

Sinds een maand geleden is er Habbo BETA gelanceerd. Is het niet handig als hier ook een kopje van komt?

En misschien iets korts over het vertrek van hotel manager Lotus. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Hidduh (overleg · bijdragen)

Vertrek hotel manager lotus[brontekst bewerken]

Lotus, Die het hotel begon in nederland .Vertrok ergens juni 2009 Met een spetterend Afscheidfeest. Zo bezocht ze elke clubhuisetage en nadien ging ze naar "de star lounge".

Dit was al vroeg aangekondigd en iedereen was verslagen van verdriet. Maar ze was 5 jaar de hotel manager en liet het over aan Crowley. Het was een fijn maar droevig Feest. Niemand vergeet Lotus !!!!

Wie weet eigenlijk wat ze nu doet?? Ik niet :D crowley is een goede hotel manager. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door !boeh! (overleg · bijdragen)

Habbo beta[brontekst bewerken]

Veel habbo's zijn niet zo content over het nieuwe habbo. wegens dat De navigator niet overzichtelijk is En omdat regelmatig nog veel bug's tegen komt.

Al bij al valt het wel mee (vindt ik dan). Het is wel wennen !

er is 1 slecht ding bij de vriendelijst. om veel berichtjes te sturen tegelijk moet je heel vaak al je vrienden aanvinken :( Zo is 10 augustus de huisdiertjes terug gekomen en zijn tot 17 augustus met 5 cr verlaagd. Je kan nu inzoomen in grote kamers EN DIT IS MAAR IN 2 STANDEN!!

Overlaatst is er een nieuw commando uitgevonden " :pickall " Zo kun je al je meubi's onmiddelijk oppakken. en er zal nog veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel meer komen, Ik verwacht er super veel van :D – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door !boeh! (overleg · bijdragen)

"It is the most pile of crap we have ever seen in MMOCC design"[brontekst bewerken]

Mensen die Habbo Hotel in de oude dagen nog wel kennen zullen wel nu zeggen dat Habbo een grote puinzooi is wat sinds begin 2007 begon toen Habbo veranderde in moderne stijl. Het is nu de grootste rotzooi wat op internet te vinden is. In het begin van 2005 was Habbo Hotel zo gezellig, het paas theater, de oude meubels, die leuke mensen. Habbo is nu gevuld met idioten, pestkoppen, mensen die password gaan aftroggelen en kleine kinderen die al van vier jaar spelen.

Ik heb hiervoor een website opgericht. Het is een petition formulier waar mensen reacties kunnen posten of het oude Habbo Hotel terug moet als een apart hotel, Petition formulier is hier te vinden. JetskiTradeCenter 30 aug 2009 16:13 (CEST)Reageren

huisdieren[brontekst bewerken]

je hebt nu drie nieuwe huisdieren dat zijn: varken's beren en terieers ik wou deze informatie toevoegen omdat het er nog niet op stont groetjes habbonaam zakkenroller040 – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.92.68.162 (overleg · bijdragen)

ecotron[brontekst bewerken]

ook heb je een ecotron in habbo naar de ecotron sleep je 5 meubels van uit je inventaris dan klik je op recycle en als je dat allemaal gedaan hebt krijg je een doos met wat je gerecycled heb. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 82.170.0.129 (overleg · bijdragen)

Oh... Wauw... Wat ben ik onder de indruk, zeg... Kleuske 2 aug 2010 10:05 (CEST)Reageren

Vernieuwing Habbo wikipedia pagina[brontekst bewerken]

Hoe onoverzichtelijk kan een wikipedia pagina zijn, er staat echt onzin in die een gemiddelde bezoeker van Wikipedia geen bal zal intereseren (oude games in sluwe vos game hal die al jaren is verdwenen enz.) Wat vinden jullie ervan als iemand de hele pagina gewoon vernieuwd? – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door ColinBogaert (overleg · bijdragen) 9 aug 2010

Graag zelfs, ga je gang. ReWinD 26 aug 2010 20:15 (CEST)Reageren
Ik wil het wel doen, ik zal er mee beginnen ;). Wallierd (overleg) 23 jun 2011 19:36 (CEST)Reageren
Gebruik dit: Talk:Habbo als reference. En vooral naar de FAQ. 82.169.107.177 12 jul 2011 22:27 (CEST)Reageren

Battle Banzai[brontekst bewerken]

Volgens de pagina over Habbo zijn de games nog steeds niet terug, maar ondertussen is Battle Ball terug en helemaal vernieuwd! Habbo's kunnen nu in hun kamers hun eigen Banzai stadions maken en anderen kunnen daarin spelen. Ook is het nu mogelijk om met vier teams te spelen. Misschien is het handig als dit ook in de Wikipedia pagina over Habbo komt...

Habbo NL hoofdkantoor sluit[brontekst bewerken]

Sinds maart 2013 is het Habbo hotel NL gesloten, Telegraaf heeft de aandelen verkocht die ze bezaten en Sulake neemt alles over. Habbo NL word bestuurd vanuit het hoofdkantoor in finland. Ook alle nederlandse mederwerkers zijn ontslagen en worden vervangen door buitenlandse managers. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 9 mrt 2013 (overleg · bijdragen) 77.171.146.116

Dank voor de informatie. Ik ben met andere dingen bezig en Wikipedia is vrij bewerkbaar, dus je kunt het eventueel zelf toevoegen. Plaats dan wel een verifieerbare bron, zie Wikipedia:Bronvermelding. p.s. Nederlandse en Finland is met een hoofdletter en op je overlegpagina heb ik handige links/tips geplaatst. Met vriendelijke groet, - Inertia6084 - Overleg 9 mrt 2013 19:23 (CET) PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.Reageren

De duckets zijn sinds een maart verkrijgbaar.....dat wou ik erbij

Naamswijziging?[brontekst bewerken]

Inmiddels is de naam van Habbo Hotel meer Habbo geworden. Misschien doorverwijzing / naamswijziging? Victorbelgie (overleg) 25 mei 2013 11:56 (CEST)Reageren

Verwijdering kopje credits[brontekst bewerken]

Onder het kopje credits staan de volgende gegevens: ''Credit is op Habbo de valuta die in het hele hotel word gebruikt. Eén credit is op Habbo € 0,14 waard.'', met een belabberde bron.

Op de helpdesk van Habbo zelf, komt er naar voren dat meubels geen waarde hebben:

''Wat is de waarde van de ruil items? - Er is geen gids met daarin de waarde van verschillende Meubi. Ze zijn datgeen waard wat jij ervoor zou willen geven.''

Vandaar dat ik het kopje credits heb verwijderd noonmassive (overleg) 26 mei 2014 08:55 (CEST)Reageren

De Scandinavische hotels gesloten![brontekst bewerken]

Het is zeker dat Sulake de stekker uit de Scandinavische hotels gaat trekken: Noorwegen, Denemarken en Zweden zullen haar deuren op 29 april voor altijd sluiten. De sluitings data's van deze 3 hotels moeten dus gewijzigd worden. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Goodbeans (overleg · bijdragen) 18 feb 2015 07:54