Overleg:Liberal arts college

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 11 jaar geleden door Paul B in het onderwerp Bronnen

Hoger Onderwijs[brontekst bewerken]

In de inleiding wordt gesproken over hoger onderwijs, maar veel van de genoemde instellingen bieden voorzover ik kan zien geen door de NVAO geaccrediteerde opleidingen aan. Ik denk dat we die instellingen ofwel geen 'liberal arts college' meer moeten noemen, ofwel de claim dat een liberal arts college hoger onderwijs biedt moeten weghalen. --Raboof 14 dec 2007 16:32 (CET)Reageren

Master / PhD[brontekst bewerken]

Er wordt in de tekst gemeld dat sommige instellingen geen geaccrediteerde opleiding aanbieden en dat er veel vakken gevolgd worden die niet direct aansluiten op de hoofdrichting. Vervolgens wordt er wel gemeld dat "afgestudeerden van deze bacheloropleiding bij uitstek gekwalificeerd zijn voor een Master of PhD-opleiding op internationaal niveau".

Bronnen[brontekst bewerken]

Er worden enkele claims gemaakt in de tekst, waaronder "afgestudeerden van deze bacheloropleiding bij uitstek gekwalificeerd zijn voor een Master of PhD-opleiding op internationaal niveau" en "De Nederlandse university colleges zijn in vergelijking met de Amerikaanse Liberal Arts colleges sterker internationaal georiënteerd". Welke nog nader toegelicht moeten worden.

Beide beweringen verwijderd. Zonder bronnen is dit niet evident. Paul B (overleg) 2 jun 2012 01:07 (CEST)Reageren