Overleg:Lijst van lokale omroepen in Nederland

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Valhallasw-toolserver-botje in het onderwerp Referenties gevonden in artikelgeschiedenis

Ik wil graag dit overzicht kloppend maken, maar er was net iemand tegelijk bezig waardoor het mij nu niet meer lukt om Groningen op de juiste (alfabetische) plek te krijgen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Alex Vermaat (overleg · bijdragen)PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst. Overigens ben ik eerder een voorstander van de normale volgorde van provincies, maar alfabetisch kan ook.

Groningen komt na Gelderland. Het staat goed, er hoeven geen veranderingen van plaats te worden gemaakt. Rode raaf (overleg) 17 mrt 2018 18:07 (CET)Reageren


Oké, je hebt mijn wijzigingen waar ik ruim een uur mee bezig was ongedaan gemaakt, erg fijn... En dan doel ik niet op de volgorde van provincies, maakt mij dat uit. De lokale omroepen die op deze pagina staan kloppen voor een groot deel niet. Was alleen bezig met Groningen, dit is het juiste: – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Alex Vermaat (overleg · bijdragen)PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Niet overdrijven, je was 10 minuten bezig. (zie geschiedenis) Je was aan het rommelen. Als je volgorde wilt wijzigen haal je niets weg, en voeg je niets toe. Ik zal het kader hieronder voor je invoegen. Rode raaf (overleg) 17 mrt 2018 18:12 (CET)Reageren


Die 10 minuten was nadat ik Groningen klaar had en ik allerlei conflicten kreeg. Ik ben geen Wikipedia-expert om dat allemaal naar boven te toveren, maar ik wat ik daar wel zie is dat ik al vanaf 16:30 bezig was. Ik ben u zeer erkentelijk als u het erin zet dan laat ik de rest maar ongemoeid, maar zo goed als alle provincies kloppen niet of zijn incompleet. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Alex Vermaat (overleg · bijdragen)PS: Wil je voortaan alsjeblieft op overlegpagina's ondertekenen met vier tildes (~~~~)? Er wordt dan automatisch een link naar je gebruikerspagina geplaatst.

Als je het IP adres bedoeld dat hiermee bezig was, voordat ik het in alfabetische volgorde plaatste? Dat kan ik uiteraard niet weten. Ik zie wel dat het IP adres linken maakte van de provincienamen, die jij weer ontlinkte. Logisch dat ik aanneem met iemand anders te maken heb. Tip: Ingelogd staat naast je gebruikersnaam "Kladblok" daar kan je in alle rust dingen uitwerken, dan plak je de inhoud naar de hoofdnaamruimte. Gr. Rode raaf (overleg) 17 mrt 2018 18:26 (CET)Reageren

Goede tip, ik ga het eens proberen. Was inderdaad niet ingelogd omdat ik in de veronderstelling was dat dat automatisch ging. Gr. Alex Alex Vermaat (overleg) 17 mrt 2018 18:38 (CET)Reageren

Ik doe zelf niet meer anders, bevalt goed. Glimlach Succes gewenst, mvg Rode raaf (overleg) 17 mrt 2018 18:41 (CET)Reageren


Beste mensen, Inmiddels ben ik bezig geweest om het hele overzicht kloppend te maken. Dit met behulp van het overzicht van de CvdM. Zoals jullie kunnen zien zijn er veel veranderingen aangebracht. Er zijn een paar zaken die nog aandacht nodig hebben en ik vraag jullie mening hierover:

  • 1. Is het noodzakelijk om de FM-frequentie te noemen? Bij sommige provincies worden ze wel genoemd, andere niet.
  • 2. De namen van de verschillende omroepen moeten nog geactualiseerd worden, dus onder het kopje 'naam'.
  • 3. Het CvdM heeft ook een lijst met commerciële (lokale) omroepen die een vergunning hebben. Moet hier een apart kopje voor worden gemaakt? In het overzicht staan ALLEEN omroepen die een publieke functie/vergunning hebben.

Ik hoor graag van jullie. Mvg, Glenn Jansen (overleg) 1 september 2018 13:55 (CET)

  • 1. Inmiddels heb ik de FM-frequenties verwijderd, gezien de zenders op verschillende manieren te ontvangen zijn. Namelijk via kabel, ether, dab+, iptv. Daarnaast ook nog op meerdere FM-frequenties in verschillende plaatsen. Ook worden de kanalen van de tv-zenders niet benoemd. Naar mijns inziens wordt of alles benoemd, of niets. Niet daartussenin.
  • 2. Ik heb zo goed mogelijk geprobeerd alle afzonderlijke namen te verzamelen van tv- en radiozenders. Dit via elke site van de omroepen. Dit is best een inspanning geweest, zoals jullie kunnen zien. Hier kunnen natuurlijk nog fouten/onvolkomenheden in zitten. Soms is er niet genoeg info te vinden. Graag dat mensen dit bijwerken.
  • 3. Deze vraag resteert.

Ik hoop dat jullie mijn werk tevreden stelt, zo niet, hoor ik het graag.

Mvg, Glenn Jansen (overleg) 8 september 2018 11:48 (CET)

N.a.v. onder andere gemeentelijke herindelingen, overzicht actueel gemaakt. A.d.v. hernieuwde aanwijzingen CVDM omroepen/stichtingen geüpdatet. Naamsveranderingen zenders grotendeels verwerkt. Ook overzichten geprobeerd beter in te delen, onderscheid gemaakt tussen opgeheven en bestaande omroepen. Vraag 3 over commerciële lokale omroepen staat nog open.

Mvg, Glenn Jansen (overleg) 9 mei 2020 16:29 (CET)Reageren

Referenties gevonden in artikelgeschiedenis[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Om de kwaliteit van bronvermeldingen binnen Wikipedia te verbeteren hebben we gekeken of er in de artikelgeschiedenis van dit artikel links naar externe webpagina's of naar andere wikis staan. In het verleden werd veel gebruik gemaakt van deze optie om de bron van een bewerking aan te geven, maar tegenwoordig worden bronnen meestal in het artikel zelf getoond. Het zou dus kunnen dat in de geschiedenis waardevolle bronnen staan die in het artikel zelf kunnen worden meegenomen.

Meer informatie over dit project is terug te vinden in de FAQ.

In de artikelgeschiedenis van Lijst_van_lokale_omroepen_in_Nederland zijn de volgende bewerkingen gevonden:

Zouden jullie kunnen kijken of deze links geschikt zijn om in de bronvermelding in het artikel mee te nemen? Bij voorbaat dank.

Groet, Valhallasw-toolserver-botje (overleg) 12 apr 2022 07:19 (CEST)Reageren

Als de bovenstaande bronnen zijn bekeken dan kan deze melding worden verwijderd. Als een lege overlegpagina overblijft dan kan deze met {{nuweg|afgehandelde botmelding}} voor verwijdering worden aangedragen.

Gemeente Media-instelling Naam FM Frequentie Opgeheven
Appingedam en Delfzijl Havenstad FM Havenstad FM 105.4 -
Bedum, Loppersum, Midden-Groningen en Ten Boer Regio FM Regio FM 95.3 / 106.1 / 107.2 / 107.6 / 107.9 -
Groningen Stichting Omroep Organisatie Groningen OOG Radio 106.6 -
Grootegast, Marum, Leek, Zuidhorn Stichting Omroep Westerkwartier Radio Westerkwartier 105.3 -
Haren Haren FM Haren FM 107.0 -
(Voormalige gemeente) Hoogezand-Sappemeer Radio Compagnie Radio Compagnie 105.0 -
(Voormalige gemeente) Menterwolde Omroep Menterwolde Omroep Menterwolde - 1-1-2018
Oldambt RTV LOGO RTV GO! 105.8 -
Pekela en Westerwolde RTV Westerwolde Radio Westerwolde 106.5 / 106.6 / 107.0 / 107.3 -
Stadskanaal en Veendam RTV1 RTV1 106.5 -