Overleg:Muiden

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Nieuwe rubriek Geboren in Muiden[brontekst bewerken]

Zojuist heb ik de nog niet bestaande rubriek Geboren in Muiden toegevoegd, met daarin vooralsnog als enige vermelde Muidenaar/Muidense de jonge zangeres en actrice Bente Fokkens, geboren in 2000. Het verbaasde mij eigenlijk nogal dat ik bij deze toch bekende en historische plaats geen rubriek Geboren aantrof. Dat Muiden sinds 2016 onder de gemeente Gooise Meren valt - die overigens tot nog toe evenmin een rubriek Geboren heeft -, maakt m.i. weinig uit: in elk geval kunnen al degenen die voor 2016 in deze plaats geboren zijn - en daar zullen toch ook wel een aantal BN'ers tussen zitten - zonder meer als Muidenaren beschouwd worden.
Ik ga er dus vanuit dat deze rubriek zeer binnenkort aangevuld zal worden, en zal hiertoe binnenkort zelf ook enige actie ondernemen. (Via het systeem van links naar een pagina zijn er in de wikipedia vaak verbanden te leggen en vind je meestal wel het een en ander. Ik denk nu aan de bioloog en schrijver Midas Dekkers - woont die niet in Muiden? -, al is hij hier wellicht niet geboren. Dat kijk ik uiteraard als eerste even na. - Nee, Midas is geboren in Haarlem, al is hij nu waarschijnlik naast BN'er ook BM'er - lees: Bekende Muidenaar.)
De Jaren (overleg) 22 okt 2022 09:24 (CEST)[reageer]

Midas woont in een andere plaats, maar dat is een bijzonder gegeven dat onder de Algemene verordening gegevensbescherming valt en ga ik niet vertellen. JoostB (overleg) 22 okt 2022 10:57 (CEST)[reageer]