Overleg:Tuf-tuf Club

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 10 jaar geleden door Blueknight in het onderwerp Twijfelsjabloon sinds 18 januari 2010
Te verwijderen pagina's

Dit artikel is reeds genomineerd geweest ter verwijdering op de beoordelingslijst op 18 januari 2010. De behandelend moderator heeft toen besloten het artikel te behouden. Voor toelichting, zie hier.
Gelieve het artikel niet zomaar opnieuw te nomineren. Bevat het artikel grote onzin of fouten, kijk dan na in de geschiedenis of er sinds de laatste nominatie geen grote fouten zijn ingeslopen. Overleg eerst op deze pagina of doe een oproep op Wikipedia:Overleg gewenst.

Twee puntjes[brontekst bewerken]

Ten eerste is mij niet geheel duidelijk wat Bert Anciaux hier mee te maken heeft, want op Suske en Wiske na staan er in het artikel geen verdere verwijzingen naar België. Is de Tuf-tuf Club ook actief/succesvol geweest in België? Vermeld dat dan. Ten tweede heb ik het idee dat de rol van de Tuf-tuf Club groter geacht wordt dan hij daadwerkelijk was, dat blijkt ondermeer uit onderstaande passage: De TTC zaagde op deze manier steeds verder aan de poten van de stoel van verkeersofficier van justitie Koos Spee, die het maatschappelijke draagvlak onder zijn controle-apparaat zag afbrokkelen. Hwb 20 sep 2007 13:09 (CEST)Reageren

Geen idee hoe dit werkt, hierbij mijn commentaar. Ik bezocht de site regelmatig na twee boetes die niets met de verkeersveiligheid te maken hadden. Eentje voor 70+ op de brug bij Zaltbommel, de laatste dag van 'wegwerkzaamheden' waarbij iedereen 90+ reed en een dag later 100 als max gold, een andere voor 50+ in een 'bebouwde kom' ergens tussen Eindhoven en Valkenswaard in, geen gebouw te bekennen. De site stond bekend als vandalensite, maar dit was onjuist. Het was een normale volwassen site met respect voor iedereen. De negatieve media-aandacht werd elke keer met gelach ontvangen. Op de site werd gediscussieerd over allerlei maatschappelijke vraagstukken en een bont gezelschap deed eraan mee. Van bouwvakkers tot advocaten, van flitsBOA's tot arrestatieteammensen, van huisvrouwen tot politici. Respect en openheid. Wegpiraten werden geweerd. Niet door blokkeren van accounts maar door kritiek van anderen. Die mensen dropen meteen af. Het was uniek, maar er werd vrijwel niets gecensureerd. Toch bleef het binnen de perken. Foto's van oproerkraaiers en vandalen werden niet geplaatst, inzenders werden belachelijk gemaakt. Iedereen was het eens met snelheidsbeperkingen en verkeersregels. Maar niet met het flitsen van mensen op vangplekken om de staatskas te spekken, terwijl bij scholen kinderen van de sokken werden gereden. OVJ Koos Spee begon een persoonlijke vete met een regen aan dagvaardingen. Een Belgische tak was 'opgerold' als zijnde terroristische organisatie, later ingetrokken. De eigenaar Jacobs gooide het bijltje erbij neer toen zijn werkgever Autovisie te kennen gaf niet geassocieerd te willen worden. Dat was het einde en een unieke site verdween. Er kwam een spin-off van iemand die de forums copieerde en geld vroeg, en er was een 'bonte koe' site zonder echte content. Voor insiders was er al die tijd een geheim forum waarin gevoelige informatie werd uitgewisseld. Hier waren ook vaste bezoekers van de politie lid en zijn tips uitgewisseld over misdrijven zoals georganiseerde misdaad, wapenhandel en racisme. De TTC was geen foute site met foute mensen. - De voorgaande opmerking werd toegevoegd door 77.248.40.122 (overleg|bijdragen)

Virus members lycos site[brontekst bewerken]

Mijn virusscanner sloeg aan toen ik de link aan klikte en alles liep vast. Link verwijderd. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 006 (overleg · bijdragen)

Twijfelsjabloon sinds 18 januari 2010[brontekst bewerken]

Beste Fred,

Kun je aangeven wat er zoal aan dit artikel moet gebeuren eer een ander dit vier jaar oude sjabloon kan weghalen? Misschien kan Narayan er ook even naar kijken?

Bvd! BlueKnight 2 apr 2014 23:02 (CEST)Reageren

Gezien het uitblijven van een reactie heb ik het artikel aangepast en dit sjabloon weggehaald. Mvg, BlueKnight 30 apr 2014 22:08 (CEST)Reageren