Overleg:Wereldkampioenschap motorcross 2019

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door InternetArchiveBot in het onderwerp Externe links aangepast

Hallo De Stouwer,

Voor zover ik zie, ben jij tot nu toe de enige die zich op dit artikel gestort heeft. Ik zie in het artikel een grote tegenstrijdigheid tussen de tweede zin (Het seizoen gaat van start op 10 maart en eindigt op 22 september in Imola, Italië.) en de kalenders. De kalenders starten op 3 maart in Neuquén en stoppen 22 september in Hongkong. Ik heb de links 1, 2 en 3 uit het artikel even geopend, en zie nu dat van 18 oktober is (verwerkt in het artikel) en deze van 20 december (nog niet verwerkt).

Daarnaast heb je in de kalender ook ruimte gemaakt voor de winnaar van de kwalificatie, van de reeksen, de GP en de motor. Ik zou zelf overwegen om de kalender kort te houden, alleen de datum en locatie en misschien de nevenklassen, zeker omdat de kalender voor MXGP en MX2 identiek is. Dan kan je daaronder een kopje maken met de uitslag van de afzonderlijke wedstrijden.

Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 28 feb 2019 10:35 (CET)Reageren

Bedankt, de data was ik inderdaad vergeten aan te passen. Wat betreft de resultaten van de wedstrijden ben ik voorstander van deze te laten staan. Ik heb dit de vorige seizoenen ook al toegepast en nooit opmerkingen over gekregen. Hiervoor heb ik me onder andere gespiegeld aan de seizoenspagina's van de Formule 1, Formule E en MotoGP (bij de laatste zelfs drie verschillende categorieën die allen apart worden weergegeven). Op de seizoenspagina's van die sporttakken worden ook de poleposition, snelste ronde, winnaar bij de constructeurs etc. weergegeven. De fans van deze sport hebben ook graag die info - ik weet niet of je een leek bent in deze sporttak? Bij het voetbal, wielrennen, etc. kan je oneindig veel info vinden, zelfs op artikels die pas de volgende jaren zullen plaatsvinden. Persoonlijk vind ik dat de kleinere sporten ook wat meer aandacht verdienen. Dit komt volgens mij enkel de encyclopedische info ten goede. Zoals je zei, ben ik tot nu toe de enige die dit artikel aangemaakt en bewerkt heeft. Dit was wel even werk, en om dit nu te zien verdwijnen zou een beetje zonde zijn.

Met vriendelijke groet, (overleg) 28 feb 2019 10:55 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 0 externe link(s) gewijzigd op Wereldkampioenschap motorcross 2019. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 28 nov 2019 06:57 (CET)Reageren

Externe links aangepast[brontekst bewerken]

Hallo medebewerkers,

Ik heb zojuist 1 externe link(s) gewijzigd op Wereldkampioenschap motorcross 2019. Neem even een moment om mijn bewerking te beoordelen. Als u nog vragen heeft of u de bot bepaalde links of pagina's wilt laten negeren, raadpleeg dan deze eenvoudige FaQ voor meer informatie. Ik heb de volgende wijzigingen aangebracht:

Zie de FAQ voor problemen met de bot of met het oplossen van URLs.

Groet.—InternetArchiveBot (Fouten melden) 11 jan 2020 11:35 (CET)Reageren