Overleg gebruiker:2A02:1810:3D22:DC00:0:0:0:0/64

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 2 jaar geleden door Daniuu in het onderwerp Directe verwijdering van Hawaiian Poké Bowl
Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.

  1. 1 okt 2021 12:50 (CEST) plaatsen expliciete reclamepagina Hawaiian Poké Bowl via 2a02:1810:3d22:dc00:1500:52bd:57f1:f748 (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren)
  2. 5 okt 2021 10:37 (CEST) herplaatsen expliciete reclamepagina Hawaiian Poké Bowl via 2a02:1810:3d22:dc00:6185:a72d:e5c3:db7b (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren)
    • uitleg hieronder gekregen

Opmerking over Hawaiian Poké Bowl[brontekst bewerken]

Hallo gebruiker, welkom op Wikipedia! Ik zag dat u het artikel Hawaiian Poké Bowl hebt herplaatst. Helaas werd u de eerste keer niet geïnformeerd dat dit hier niet de bedoeling was. Dat verzuim maak ik bij deze goed. Dit betrof wederom expliciete reclame/werving/promotie met aanprijzende teksten en is daarom weer voor directe verwijdering voorgedragen. Wikipedia is een encyclopedie met neutraal standpunt en geen medium voor werving en promotie. Ook is Wikipedia niet bedoeld als gratis webruimte, bedrijvengids of persoonsregister waar organisaties of personen hun 'eigen' pagina kunnen (laten) inrichten. Op Wikipedia wordt het niet algemeen gewaardeerd dat mensen schrijven over onderwerpen waar ze beroepsmatig of persoonlijk dicht bij betrokken zijn. Indien u betrokken bent wijs ik u bij deze tevens op de gebruiksvoorwaarden waaraan u dan dient te voldoen. De specifieke passage staat hier. Houd u er tevens rekening mee dat "Paid contributions without disclosure" expliciet verboden zijn. Hopelijk heeft u er begrip voor dat dat op Wikipedia getoetst wordt aan encyclopedische relevantie en neutraliteit. Meer over de diverse verwijderingsredenen vindt u hier. Als u nog vragen hebt kunt u een bericht achterlaten bij onze helpdesk. Veel plezier op Wikipedia! Hoyanova (overleg) 5 okt 2021 10:41 (CEST)Reageren

Directe verwijdering van Hawaiian Poké Bowl[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker, welkom op Wikipedia. Ik heb uw/je artikel Hawaiian Poké Bowl helaas (direct) moeten verwijderen, omdat het in de aanwezige vorm niet geschikt was voor Wikipedia.

Deze directe verwijdering heeft de volgende reden:

  • Expliciete reclame - Wikipedia kent een neutraal standpunt. Wervende teksten horen hier dan ook niet thuis.

Meer informatie is na te lezen op Wikipedia:Vijf zuilen, een samenvatting van richtlijnen die het karakter van Wikipedia bepalen. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers.

Met vriendelijke groeten,

Daniuu 5 okt 2021 11:20 (CEST)Reageren