Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:81.244.32.251

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 8 jaar geleden door Natuur12 in het onderwerp Voorstel tot overeenkomst
Welkom op Wikipedia, gebruiker vanaf het IP-adres 81.244.32.251! Om te beginnen

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.160.560 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afb.) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP-adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.


Registreren
De vijf zuilen
Verken Wikipedia
Een overzicht van hulppagina's
Jargon en afkortingen
Aan de slag
Persoonlijke hulp van je mentor

Coachingsprogramma

De snelcursus
Bronvermelding

Malinka1[brontekst bewerken]

Dag. Uw vraag aan Malinka1 is verplaatst naar de overlegpagina. Vriendelijke groet, ErikvanB (overleg) 24 okt 2015 15:23 (CEST)Reageren

ja sorry ik had niet door dat ze nog een eigen overlegpagina had ook. Mijn excuses voor de overlast die ik veroorzaakt heb.

aub geen ban[brontekst bewerken]

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

nu word ik weer geblokkeerd waarschijnlijk :/ – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 81.244.32.251 (overleg · bijdragen)

Ik vrees dat dit niet aan u is om te bepalen. Als u zich gedraagt heeft u niets te vrezen. Als u met uw gedrag de encyclopedie schade aanricht dan is een ban voor ons de manier om de encyclopedie tegen u te beschermen. Sum?urai8? 8 nov 2015 13:21 (CET)Reageren
Nou, ik kan er gewoon heel eerlijk over zijn, na 3 ongewenste bewerkingen achter elkaar, plaats ik je op de pagina voor blokkade-nominatie. Mijn motto luidt: 3 strikes, you're out. OXYGENE 7-13 (OVERLEG) 8 nov 2015 13:23 (CET)Reageren


Ok,daar kan ik mee leven, maar als al mijn rechten toch ingetrokken worden, kan deze overlegpagina dan ook verwijderd worden ,want dan zie ik er eerlijk gezegd het nut niet van in .

MVG

Voorstel tot overeenkomst[brontekst bewerken]

Beste wikipedia moderatoren,

Kunnen we niks overeenkomen, zodat ik niet altijd geband word en jullie niet altijd tijd verliezen om bewerkingen, door mij gedaan, recht te zetten. Indien jullie openstaan voor begrip, heb ik hier het volgende voorstel (ik heb dit reeds al voorgesteld, maar toen werd het gezien als 'herhaald gedram'):

-Ik stop hier met de wiki te bewerken met slechte intenties.

- Jullie verwijderen mijn overleg pagina en eventuele bewerkingen, goed of slecht, zodat het lijkt alsof ik hier nooit geweest ben.

Jullie geloven dit bericht waarschijnlijk niet en zullen dit weer markeren als spam, maar ik meen dit serieus.

Als blijk van mijn goed gedrag, zal ik de komende dagen (en zelfs weken) niet meer op wikipedia komen. Indien ik dan toch eens toevallig op jullie website belandt en nog vaststel dat deze pagina bestaat, dan zal ik me genoodzaakt voelen om op mijn slechte intenties terug te hervallen en dan wordt dit een straatje zonder einde....

Dus alstublief, moderatoren van wikipedia, denk hierover aandachtig na en laat deze casus snel gepasseerd zijn.

MVG


Na het lezen van bovenstaand bericht, begrijp ik jullie standpunt en ik zal dit ook respecteren. Jullie mogen mij dus bannen voor onbepaalde duur, mochten jullie dat nodig achten, maar verwijder alleen deze onnutige overlegpagina. Dat is alles wat ik nog verlang

MVG (en out) – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 81.244.32.251 (overleg · bijdragen)

Overlegpagina's worden in principe niet verwijderd. Gezien u dreigt om vandalisme te plegen is er zeker geen reden om uw overlegpagina te verwijderen, gezien uw overlegpagina een dossier van afgelopen vandalisme bevat. Sum?urai8? 8 nov 2015 14:04 (CET)Reageren















Als jullie mensen van Wikipedia te bekrompen zijn en te stom zijn om te willen zien dat ik mijn gedrag wil verbeteren, dan zeg ik jullie dit: Indien jullie zoals 'moiramoira' mij nog wat meer in mijn harnas willen jagen tegen jullie, doe dan gerust zo voort.

Vergewis jullie er alleen niet van dat ik dan alles, (maar dan ook alles), uit de kast zal halen, om jullie belachelijke wikipedia ten gronde te richten. Ik meen dit serieus, als 'moiramoira' een defitge reden geeft voor die 2 zogezegde misdaden, dan zal ik dat gewllig volgen. Indien ze het echter niet kan beargumenteren en het toch weigert te verwijderen,ja, dan vrees ik voor het ergste.– De voorgaande bijdrage werd geplaatst door 81.244.32.251 (overleg · bijdragen)

Mijn geduld is ook op dus de overlegpagina is nu meegeblokkeerd. Natuur12 (overleg) 10 nov 2015 18:52 (CET)Reageren