Overleg gebruiker:84.106.152.116

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 5 jaar geleden door DutchTom in het onderwerp Bewerkingen op Karl Drais
Uw aandacht alstublieft
Welkom op Wikipedia! Via uw internetverbinding of aangemaakte gebruikersnaam zijn een of meer dubieuze bewerkingen gedaan in de encyclopedie. Hieronder het overzicht. Het kan zijn dat u zich van geen kwaad bewust bent en dacht een goede wijziging te doen. Vraag in dat geval uitleg op onze Helpdesk, waar u vragen kunt stellen aan andere bijdragers. Uw constructieve bijdragen zijn altijd welkom.

Maar deed u bewust dubieuze bewerkingen, stop daar dan nu mee. Doorgaan wordt gezien als vandalisme. Bij herhaling hiervan wordt de mogelijkheid om te bewerken via dit IP-adres of deze gebruikersnaam uitgeschakeld. Wilt u experimenteren met pagina's bewerken of een oefenpagina aanmaken, doe dit dan in de Zandbak en niet in artikelen. Meer informatie over bijdragen staat in het welkom voor nieuwkomers.

Deed u de bewerkingen niet zelf, dan wordt dit IP-adres mogelijk door meerdere personen gebruikt. In dat geval is de waarschuwing voor iemand anders bestemd en kunt u rustig bewerken.

  1. 20 jan 2019 15:11 (CET) Schuttingtaal op pagina: Karl Drais
  2. 23 jan 2019 16:59 (CET) Ongepaste bewerkingen op Karl Drais
  3. 23 jan 2019 17:01 (CET) En weer schuttingtaal op pagina: Karl Drais.

Karl Drais[brontekst bewerken]

Ik heb je bewerking op bovenstaande pagina teruggedraaid omdat deze geen serieuze bijdrage aan Wikipedia betrof. Hierbij wil ik je er op wijzen dat bij herhaling de kans bestaat dat dit IP-adres zal worden geblokkeerd. Als je vragen hebt over Wikipedia kun je ook op mijn overlegpagina terecht. Met vriendelijke groet: OXYGENE 7-13 (OVERLEG) 20 jan 2019 15:11 (CET)Reageren

Bewerkingen op Karl Drais[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker, ik wil je graag wat tips geven voor je toekomstige bewerkingen. Zo wil ik je verwijzen naar WP:Snelcursus waar je wat kan leren over hoe Wikipedia werkt en hoe je mee kan doen met bewerken. Daarnaast wil ik je meegeven dat alle bewerkingen die je doet onder jouw IP-adres openbaar worden opgeslagen en weergegeven. Kijk maar eens naar deze pagina: logboek. Verder heb ik het idee, naar aanleiding van je bewerkingen dat je nogal van het woord sex houdt. Dat is natuurlijk prima, maar je schrijft het verkeerd. De juiste schrijfwijze is seks, het woord sex staat voor het getal zes. Kijk hier maar eens naar: link. Als laatste tip wil ik je aanraden om het woord sex of seks niet overal op Wikipedia in artikelen te verwerken die daar niets mee te maken hebben. Dat is een beetje gek natuurlijk. Veel plezier verder op Wikipedia! - DutchTom (overleg) 23 jan 2019 17:07 (CET)Reageren