Overleg gebruiker:84.31.131.129

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door Edoderoo in het onderwerp Beoordelingsnominatie van o.a. Louis Marse
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop

I.v.m. blokontduiking dus sokpopmisbruik door met een account aangemaakt op een andere wikipediaversie tijdens blokkade van de semistatische privé-aansluiting door te kunnen gaan met het plaatsen van auteursrechtenschendende, fouten bevattende, niet encyclopedisch relevante en meer problemen veroorzakende artikelen alsmede het plaatsen van auteursrechtenschendende afbeeldingen zijn geblokkeerd zoals vastgesteld na uitgebreid vergelijkend bewerkingenonderzoek alsmede een checkuserprocedure op 26 augustus 2013:

Gebruiker kan indien gewenst gebruikmaken van de ontsnappingsclausule, dus werken met het hoofdaccount en beloven af te zien van de vastgestelde ongewenste activiteiten die een goede opbouw van de encyclopedie verstoren en tevens in verband met de zelftoegegeven impersonatie van de naam van een niet betrokken derde accountsnaamwijziging aan te vragen. De account, Lachsteen heeft hiertoe een niet meegeblokkeerde email- en overlegfunctie. Bij doorgaan oningelogd of ingelogd met bewerken komt deze mogelijkheid te vervallen.

Van 17 feb 2014 t/m 1 april 2014 wederom doorgaan met plaatsen van onaffe voetballemmata met taalfouten en stijlfouten en soms deels overgenomen van elders via:

Vanaf 28 apr 2016 t/m 22 aug 2016 wederom doorgaan na mailverificatie door checkuser met plaatsen van onaffe voetballemmata met taalfouten en stijlfouten via 2001:1C03:2C00:F00:0:0:0:0/64 (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren) en bijbehorend ipv4 adres:

Gebruiker kan zich desgewenst wenden tot de arbitragecommissie.

3 aug - 4 aug 2017 wederom doorgaan met plaatsen van onaffe voetballemmata via:

27 feb 2018 - 8 jun 2018 wederom doorgaan nu via:

19 aug 2018 wederom doorgaan nu via:

Beoordelingsnominatie FC Oss in het seizoen 2013/14[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om FC Oss in het seizoen 2013/14 dat is genomineerd door MoiraMoira. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20140401 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --E85Bot (overleg) 2 apr 2014 02:04 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie Paul Bangura[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om Paul Bangura dat is genomineerd door ARVER. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170420 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 21 apr 2017 02:00 (CEST)Reageren

Aanmaken bronloze lemma's[brontekst bewerken]

Beste gebruiker, u bent in het verleden geblokkeerd voor dezelfde reden. Blijkbaar is dit ip-adres dit jaar terug gedeblokkeerd en u begint meteen terug met het aanmaken van lemma's van voetballers zonder enige bronvermelding. Het ip-adres werd terug op slot gezet en de artikels zijn ter beoordeling geplaatst. DirkVE overleg 4 aug 2017 08:41 (CEST)Reageren

Beoordelingsnominatie van o.a. Louis Marse[brontekst bewerken]

Een Wikipedia-gebruiker heeft één of meer artikelen die u hebt gestart of waar u aan hebt gewerkt genomineerd voor beoordeling. Dit betekent dat deze gebruiker het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. De genomineerde artikelen zijn: Louis Marse door Edoderoo, Corne Lucassen door een onbekende gebruiker, Louis de Zwart door een onbekende gebruiker, David Johnson door Edoderoo, Frits Copal door Edoderoo, Walter van den Bergh door Edoderoo. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te beoordelen pagina's/Toegevoegd 20170804 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de nominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Mocht het artikel na 2 weken als niet voldoende worden beoordeeld, dan zal het worden verwijderd.

N.B. dit is een automatisch bericht geplaatst door een bot. Ik heb niets met de nominatie te maken en kan er niets aan doen. Als u vragen hebt, kunt u die het beste stellen aan de gebruiker die het artikel genomineerd heeft. --Nlwikibots (overleg) 5 aug 2017 02:03 (CEST)Reageren

Dit lijkt me een bug in het script van nl-wikibots. Ik was de laatste bewerker, omdat ik bronnen heb toegevoegd zodat de artikelen behouden kunnen blijven. Van de eerste artikelen is de nominatie dan ook al doorgestreept, zodat mijn zoekwerk ook direct vruchten afwerpt. Ik zal ook voor de laatste artikelen die zijn genomineerd op zoek gaan naar een goede bron. ed0verleg 5 aug 2017 08:48 (CEST)Reageren