Overleg gebruiker:86.81.170.217

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 17 jaar geleden door CommonsTicker in het onderwerp Notificatie van CommonsTicker
Hallo, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.749 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Je bijdragen worden nu geregistreerd onder je IP adres. Aanmelden biedt veel voordelen. Na vier dagen krijg je ook de mogelijkheid om semi-beveiligde pagina's te bewerken en verdwijnt de verplichting om een bewerking eerst te controleren.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

groetjes, Venullian (overleg) 8 mei 2006 20:44 (CEST)Reageren

Hartelijk dank! 86.81.170.217 20 feb 2007 20:43 (CET)Reageren

Verwijderen?[brontekst bewerken]

Ik weet niet welke moderator mijn pagina verwijderd heeft, maar ik vind het hoogst irritant. Beschouw dit als mijn gebruikerspagina.

Ik neem aan dat ik je dan een excuus verschuldigd ben. Toen ik je eerste gebruikerspagina verwijderde stond er enkel "'Ik ben lekker anoniem!'". Dat, gecombineerd met het feit dat het de gebruikerspagina van een IP-Adres is, maakte dat ik het opvatte als een soort spottende opmerking richting andere Wikipedianen. Het gebeurt namelijk geregeld dat anoniemen de gebruikerspagina van hun IP misbruiken voor zoiets. Tevens is het niet gebruikelijk dat een IP-Adres ook een gebruikerspagina heeft, aangezien IP-Adressen nog wel eens willen wisselen en er dus geregeld iemand anders achter zit. In elk geval sorry voor de verwijdering, het zal niet meer gebeuren. **Man!agO** 21 feb 2007 06:46 (CET)Reageren

Geeft niet hoor, ik begrijp de verwarring wel. Toch jammer dat anonieme gebruikers een slechte naam hebben. 86.81.170.217 21 feb 2007 15:12 (CET)Reageren

Hei anoniem,
Het levert vooral verwarring op omdat je niet zomaar kan aannemen dat een ip een vast ip-adres is. Omdat je dit niet weet, kan je niet zomaar een ip-gebruikerspagina claimen. Overigens valt het wel reuze mee dat anoniemen een slechte naam zouden hebben. 😉 Tja, vaak zie je het anoniem schoolvandalisme en geklieder passeren, maar je hebt net zoals bij de geregistreerde gebruikers ook echt goede anonieme medewerkers. Annabel(overleg) 21 feb 2007 15:28 (CET)Reageren

Notificatie van CommonsTicker[brontekst bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 26 feb 2007 07:18 (CET)Reageren

Notificatie van CommonsTicker[brontekst bewerken]

De onderstaande afbeelding(en), die gebruikt worden op deze pagina (of overlegpagina), zijn verwijderd of genomineerd voor verwijdering op Commons. Als de afbeelding verwijderd is, haal dan de afbeelding van de betreffende pagina. Indien je het niet eens bent met de nominatie of verwijdering kun je op Commons een reactie plaatsen op de verwijderlijst, of op de overlegpagina van de verwijderende admin.

-- CommonsTicker 26 feb 2007 11:18 (CET)Reageren