Overleg gebruiker:86.92.90.240

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 7 jaar geleden door RonnieV in het onderwerp Expreszo

Gravitation[brontekst bewerken]

Beste anonieme gebruiker,

Bedankt voor je bijdragen op het artikel Gravitation. Je hebt hier meerdere bewerkingen op dezelfde pagina kort na elkaar gedaan.
Elke keer een pagina opslaan maakt de bewerkingsgeschiedenis van een artikel onoverzichtelijk, daarom is het handig als je meerdere bewerkingen aan een artikel in één keer doet.

Door boven het artikel op bewerk te klikken (in plaats van boven een kopje) is het hele artikel in één keer te bewerken.
Door eerst op Toon bewerking ter controle te klikken, kun je zien hoe het artikel er na jouw wijzigingen uitziet. Je kan deze knop meerdere keren gebruiken, voordat je op de knop Pagina opslaan drukt. Zie ook Wikipedia:Welkom voor nieuwkomers voor meer informatie. Bedankt voor je begrip! RenéV 4 jul 2009 11:49 (CEST)Reageren

Expreszo[brontekst bewerken]

Beste niet-ingelogde bewerker,

Ik zie dat u veel (kleine) wijzigingen doorvoert op het artikel Expreszo. Het zou fijn zijn als u eerst kijkt wat het effect is van uw wijzigingen (Toon bewerking ter controle) voordat u deze opslaat en doorgaat met een volgende kleine bewerking. Alles in een keer opslaan wordt op prijs gesteld.

Ik heb zelf een bewerking gedaan, waarin ik onder meer een hoop overbodige links verwijderd heb. Het is echt niet nodig om ieder jaartal in een artikel te linken. Het invoeren van de infobox website ontkent het bestaan van Expreszo als tijdschrift. Daarover heb ik een suggestie gedaan op de overlegpagina van het artikel, maar daar gaat u totaal niet op in. Als u Expreszo vanaf 2014 als website ziet (en niet als internettijdschrift of webmagazine), dan is infobox website de juiste keuze. Maar u presenteert het als internettijdschrift. Dat kan beter vanuit de infobox tijdschrift.

Het herhaaldelijk ongedaan maken van bewerkingen van een andere gebruiker, zeker zonder uitleg, wordt niet op prijs gesteld. Ik verzoek u vriendelijk om in te gaan op hetgeen ik hier aan u voorleg. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 21 jul 2016 12:11 (CEST)Reageren

Ben je het met me eens dat de infobox nu niet klopt? Eline Jacobse is, zo maak ik op uit de tekst, pas in 2015 hoofdredactrice geworden, na de opheffing van het papieren tijdschrift. Overigens krijg ik de indruk dat de internetversie inderdaad meer een website is, die op (on)regelmatige tijden wordt bijgewerkt met losse artikelen, dan een internettijdschrift, waarbij eens in de zoveel tijd een editie verschijnt (zoals BLIND!). Als dat klopt, is het misschien handig om de website- en de tijdschrift-infobox te gebruiken, voor de huidige (vanaf 2014) en de oude (1988-2014) situatie.
Valt over de vereniging voldoende te vermelden om hiervoor een apart lemma te maken, zodat de zaken helder gescheiden blijven voor de lezer? Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 21 jul 2016 12:41 (CEST)Reageren