Overleg gebruiker:94.210.220.68

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Wutsje in het onderwerp "Stemming"

Opmerking Opmerking LTA see here

Uitleg[brontekst bewerken]

Hallo anonieme gebruiker! Bedankt voor je bijdragen aan Wikipedia. Als je wilt meedenken en discussiëren op overlegpagina's, is het echter de bedoeling dat je je bericht ondertekent door middel van vier tildes (~~~~). Hiermee wordt automatisch je gebruikersnaam en het tijdstip onder je bericht gezet na het drukken op "Pagina opslaan". Alleen zo krijg je een dialoog die deze naam ook waardig is.

Het invoegen van vier tildes kan op meerdere manieren, namelijk zo:

  • Klik op Ondertekening en tijdstempel (Ondertekening en tijdstempel). Deze knop is te vinden op de pictogrammenbalk boven het bewerkingsveld.
  • Klik op de groep van vier tildes onder het bewerkingsveld bij de Speciale tekens.
  • Met je toetsenbord:
    • Qwerty-toetsenbord: typ de tilde met [Shift] plus de toets links van de [1] of de [Z];
    • Azerty-toetsenbord: typ de tilde met [Alt gr] (rechts van spatiebalk) plus de [=~+]-toets (schuin rechts boven [Alt gr]).
Let wel, de tildetoets reageert op de meeste toetsenborden als een accenttoets: reactie na twee aanslagen (tweede aanslag op dezelfde toets of op de spatiebalk).

Zie de toepasselijke hulppagina Ondertekening.

Alvast hartelijk bedankt! Met vriendelijke groet, MrBlueSky 10 jul 2009 23:22 (CEST)Reageren

Nogmaals het verzoek om overlegbijdragen te ondertekenen.

Verwijderlijst[brontekst bewerken]

Hallo, dank voor uw bijdragen aan de encyclopedie. U heeft recent een heleboel wat bozige commentaren op de lijst van pagina's die ter beoordeling/verbetering voorgelegd zijn aan de gemeenschap gegeven. Ik wil u voorstellen dat u deze pagina's verbetert zodat ze mogelijk indien ze encyclopedisch van onderwerpt zijn behouden kunnen blijven. Mocht u hulp nodig hebben daarbij laat het me gerust weten. Dan kijk ik mee. Met vriendelijke groet, MoiraMoira overleg 11 jul 2009 21:14 (CEST)Reageren

Vlag terug?[brontekst bewerken]

Beste gebruiker,

Dank voor je recente bijdragen; ik zie een gebruiker die vol overtuiging en met terdege kennis discussies aangaat -zonder PA- en dat is bijzonder welkom op Wikipedia! Wellicht het overwegen waard om een gebruikersnaam aan te maken?

Wat betreft je commentaar op De Vorstin n.a.v. Michiels verbeteringen: Wanneer een geregistreerd gebruiker de redenen van plaatsing van een sjabloon wegneemt, zoals het verwijderen van reclame bij {{reclame}} of het fors verbeteren&wikificeren van een artikel bij {{wiu}}, is het vaak geen probleem wanneer diegene ook het sjabloon zelf verwijdert. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat de maker van het artikel dit doet, maar het is vrij gebruikelijk dat een derde dit wél doet en daarbij de nominatie op de verwijderlijst doorhaalt.

Vriendelijke groeten, Erik'80 · 12 jul 2009 23:53 (CEST)Reageren

Door het weghalen van die vlag lijkt het alsof hij van nom lijst af is en zullen lezers van het artikel minder snel tegenweg gaan stemmen. 94.210.220.68 14 jul 2009 12:13 (CEST)Reageren


"Stemming"[brontekst bewerken]

Geachte anonieme gebruiker, ter informatie: de door u opgezette "stemming" op Overleg Wikipedia:Stemlokaal/Voorstel regeling bureaucraatstatus heb ik weggehaald, omdat een peiling binnen een stemming verwarring schept. Als u over dit onderwerp een peiling wilt opzetten, dan graag op een andere (sub)pagina, bijvoorbeeld in het Wikipedia:Opinielokaal. Met vriendelijke groet, Wutsje 14 jul 2009 15:22 (CEST)Reageren