Overleg gebruiker:ASHER2003

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 6 jaar geleden door RonnieV in het onderwerp Over Wikipedia
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 22 okt 2017 13:45 (CEST) - Aanmaken onzinpagina
  2. 22 okt 2017 14:06 (CEST)~ Nogmaals, ondanks verzoek daarmee te stoppen
  3. 22 okt 2017 14:12 (CEST) - En nogmaals
    • Blok - 1 dag


Wikipedia[brontekst bewerken]

U gebruikt Wikipedia wellicht voor school, draag er dan ook zorg voor. - GreenDay2 22 okt 2017 13:45 (CEST)Reageren

Over Wikipedia[brontekst bewerken]

Beste Asher2003,

Wikipedia is een online encyclopedie. In Wikipedia worden zaken beschreven die al een zekere mate van bekendheid hebben onder een breder publiek en waar anderen al aandacht aan hebben willen besteden. Op Wikipedia zijn pagina's in ieder geval nooit van iemand, zoals je suggereert bij het misbruikfilter. Iedereen kan verbeteringen aanbrengen aan pagina's. Hiernaast vind je wat meer informatie over Wikipedia en tips die je kunnen helpen beter bij te dragen.

De door jou aangemaakte pagina gaat over een zeer recent opgerichte organisatie, met een zeer open structuur en een beperkt aantal leden. De doelstellingen van de organisatie zijn ongetwijfeld nobel, al geeft het te denken wat je onder 'kleinere bezigheden' verstaat. De bekendheid van deze organisatie is zeer beperkt, anderen hebben er, voor zover ik heb kunnen nagaan, nog niet over geschreven. Dat betekent dat je eerst op andere wijze een platform moet zien te regelen om bekendheid te krijgen, waarna iemand die een zekere afstand tot de organisatie heeft op enig moment wellicht een pagina over de betreffende organisatie zal gaan aanmaken. Dat is dan vroeg genoeg, en misschien zelfs dan nog te vroeg. Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 22 okt 2017 14:19 (CEST)Reageren