Overleg gebruiker:Abdullahkees

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Dag Abdullahkees, zou je willen stoppen overal alle referenties naar Islam of Koran te betitelen als "heilig" etc.? Dat is namelijk POV, en dat kan niet op een neutrale encyclopedie. Alvast bedankt!

Bij deze nog wat nuttige links en tips op Wikipedia:

Hallo Abdullahkees, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.118 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Groeten, Tjipke de Vries 8 jul 2006 23:40 (CEST)[reageer]

Evangelie van Barnabas[brontekst bewerken]

Hoi Abdullahkees,

Ik zag je aanvullingen op christen en Barnabas. Dit evangelie leek me echter zodanig interessant om over te vertellen, dat ik jouw tekst uit de artikelen gehaald heb, en geprobeerd heb om ze te verwerken in een nieuw artikel, namelijk het evangelie van Barnabas. Je kunt er wat op aanvullen, als je wilt! Echter: probeer wel objectief en neutraal te blijven. Eventueel kun je voor inspiratie kijken op de Engelse wikipedia, die heeft er inmiddels al een heel groot artikel aan gewijd.

Groetjes, Sietske Een ecoloog is iemand die roept over de woestijn... 21 jul 2006 11:08 (CEST)[reageer]

Ik zag dat je ergens aangaf dat er 144.000 profeten waren. Dat getal komt me bekend voor, het wordt ook door Jehovah's getuigen en door christenen gebruikt, maar niet voor profeten. Kun je wat meer over dat aantal vertellen? Ik ben wel nieuwsgierig nu. Groetjes, Sietske Een ecoloog is iemand die roept over de woestijn... 21 jul 2006 11:11 (CEST)[reageer]