Naar inhoud springen

Overleg gebruiker:Arjunus

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 14 jaar geleden door Maniago in het onderwerp Mobiele telefoon
Waarschuwing
Beste gebruiker, hierbij krijgt u een waarschuwing. Nadere uitleg kunt u onderaan deze waarschuwing vinden.

Wanneer blijkt dat u na deze waarschuwing toch doorgaat met de geconstateerde ongewenste bewerkingen, dan wordt uw account geblokkeerd. Als u dit account enkel gebruikt voor vandalisme, dan zal de blokkade snel en voor onbepaalde tijd zijn. In minder ernstige gevallen kan een blokkade voor korte tijd volgen. Gaat u hierna weer door met de ongewenste bewerkingen, dan volgt, mogelijk zonder nieuwe waarschuwing, een lange blokkade. Als u constructief bij wil gaan dragen aan de encyclopedie, lees dan onze welkomstpagina.

  1. 30 dec 2009 08:03 (CET) herhaald toevoegen tijfelachtige informatie op Mobiele Telefoon (zie ook 87.239.97.116 (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren) en 83.81.58.238 (overleg | bijdragen | verwijderde bijdragen | massaal verwijderen | logboek | blokkeren)
    • Blok 1 dag

Mobiele telefoon[brontekst bewerken]

Voor dergelijke toevoegingen zult u met overtuigender bronnen moeten komen. Maasje 29 dec 2009 18:30 (CET)Reageren

Overtuigender dan dit is er niet, het is een eigen onderzoek met mijn eigen bloed. Dus wel even laten staan s.v.p. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Arjunus (overleg · bijdragen)

U bent overduidelijk dezelfde als twee eerdere IP-adressen, maar u weigert op enige wijze in te gaan op de aangebrachte bezwaren. Ik zou u willen vragen eindelijk te reageren en te overleggen, of uw acties te staken. Zie Overleg gebruiker:87.239.97.116 en Overleg gebruiker:83.81.58.238. Nogmaals plaatsen van deze bijdrage kan tot een langdurige blokkering leiden. paul b 29 dec 2009 18:35 (CET)Reageren

Leer eens lezen met wat ik schrijf, inplaats van op niets af reageren en verwijderen. – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Arjunus (overleg · bijdragen)

Er is u meerdere malen verteld wat er naar het oordeel van meerdere andere gebruikers aan uw bijdrage schort. Ik heb alles gelezen wat u schreef, en vond het niet overtuigend en in strijd met enkele gangbare eisen hier. In plaats van daarop te reageren, komt u met drogredenen aan en gaat u stug door met het doorduwen van de bekritiseerde bijdragen. Het is nu aan u om te overleggen en anderen te overtuigen. paul b 29 dec 2009 18:42 (CET)Reageren
Daarbij, u geeft nu toe dat het een eigen onderzoek betreft. Dat is in strijd met Wikipedia:Geen origineel onderzoek. **Man!agO** 30 dec 2009 08:04 (CET)Reageren

Ondertekening van berichten[brontekst bewerken]

Hallo Arjunus! Bedankt voor je bijdragen aan Wikipedia. Als je wilt meedenken en discussiëren op overlegpagina's, is het echter de bedoeling dat je je bericht ondertekent door middel van vier tildes (~~~~). Hiermee wordt automatisch je gebruikersnaam en het tijdstip onder je bericht gezet na het drukken op "Pagina opslaan". Alleen zo krijg je een dialoog die deze naam ook waardig is.

Het invoegen van vier tildes kan op meerdere manieren, namelijk zo:

  • Klik op Ondertekening en tijdstempel (Ondertekening en tijdstempel). Deze knop is te vinden op de pictogrammenbalk boven het bewerkingsveld.
  • Klik op de groep van vier tildes onder het bewerkingsveld bij de Speciale tekens.
  • Met je toetsenbord:
    • Qwerty-toetsenbord: typ de tilde met [Shift] plus de toets links van de [1] of de [Z];
    • Azerty-toetsenbord: typ de tilde met [Alt gr] (rechts van spatiebalk) plus de [=~+]-toets (schuin rechts boven [Alt gr]).
Let wel, de tildetoets reageert op de meeste toetsenborden als een accenttoets: reactie na twee aanslagen (tweede aanslag op dezelfde toets of op de spatiebalk).

Zie de toepasselijke hulppagina Ondertekening.

Alvast hartelijk bedankt! Maasje 29 dec 2009 18:44 (CET)Reageren

Blokkade[brontekst bewerken]

Hallo Arjunus,

ik heb je voor een dag geblokkeerd voor het telkens doen van een ongewenste wijziging op Mobiele telefoon.

Met vriendelijke groet, MrBlueSky 29 dec 2009 18:46 (CET)Reageren


Beste Arjunus, wellicht heeft u Overleg gebruiker:87.239.97.116 al gelezen? Fruggo 29 dec 2009 18:50 (CET)Reageren