Overleg gebruiker:Assen RkB

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie

Welkom op mijn overlegpagina. Vragen over wijzingen die ik heb doorgevoerd of teksten die ik heb geschreven mogen hier worden geplaatst en ik zal er dan ook op reageren.

Welkom op Wikipedia[brontekst bewerken]

Beste Assen RkB, welkom op Wikipedia! Ik hoop dat het bijdragen gauw went en goed bevalt.

Ik zag op uw gebruikerspagina dat u geïnteresseerd bent in geschiedenis. Als u wilt, kunt u uw (gebruikers)naam ook vermelden in dit overzicht van Wikipedia-schrijvers, bijvoorbeeld onder het kopje "Geschiedenis". Wist u dat deze wiki op de pagina Wikipedia:Het Verleden een plaats heeft om te kletsen en te discussiëren over historische onderwerpen? U kunt daar ook terecht als u vragen heeft of hulp kunt gebruiken bij het schrijven van geschiedenisartikelen. Misschien vindt u ook het geschiedenisportaal en de verwante portalen interessant.

Hopelijk overval ik u niet met deze berg aan informatie. Glimlach Hoe dan ook, ik wens u veel plezier op Wikipedia. Als ik kan helpen, bijvoorbeeld bij het uitleggen van de gewoontes op dit project of de wiki-opmaak, dan hoor ik het graag. Laat in dat geval gerust een berichtje achter op mijn overlegpagina of bij de helpdesk.

Met vriendelijke groet, Mathonius 3 jan 2013 00:36 (CET)Reageren

P.S.: Vergeet s.v.p. niet om uw berichten te ondertekenen. Dit kan door aan het eind van het bericht vier tildes (~~~~) toe te voegen.

Iets voor jou? Achter de schermen bij Koninklijke Bibliotheek en Nationaal Archief 8 juni[brontekst bewerken]

Beste Assen RkB,

Als wikipediaan en geschiedenisliefhebber ben je misschien geïnteresseerd in Wikipedia:Ontmoeten#Achter_de_schermen_bij_Koninklijke_Bibliotheek_en_Nationaal_Archief_8_juni in Den Haag, intekenen vooralsnog tot en met morgen zaterdag 1 juni. De Vereniging Wikimedia NL wil deze dag combineren met een wmnl:WikiZaterdag. Wie weet tot ziens op 8 juni!

Vriendelijke groet, Hansmuller (overleg) 31 mei 2013 14:41 (CEST), bestuurslid WMNLReageren