Overleg gebruiker:Bicknese

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door E85Bot in het onderwerp Verwijderingsnominatie COBOL.NET
Hallo Bicknese, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.800 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 12 dec 2007 15:54 (CET)Reageren

Quantumtijd en quantumafstand.[brontekst bewerken]

Hoi. Ik heb je artikel Quantumtijd en quantumafstand. aan de gemeenschap voorgelegd. Qua opbouw en stijl is het nog niet heel encyclopedisch en duidelijk. De opmaak is van minder belang. Als je nog hulp nodig hebt of concrete vragen hebt kun je die hieronder stellen. Helaas kan ik je inhoudelijk niet echt helpen, omdat ik geen expert ben op dit gebied. Groetjes, succes. — Zanaq (?) 5 jan 2008 14:37 (CET)

Bedankt voor je reactie. Ik heb de tekst aangepast. Het is mijn eerste artikel dus ik heb nog veel te leren. Laat even weten of de wijzigingen de goede kant opgaan! – De voorgaande bijdrage werd geplaatst door Bicknese (overleg · bijdragen)
Het gaat zeker de goede kant op. Maar inmiddels heb ik ook twijfels gekregen bij de inpassing in het grote geheel: we hebben namelijk al Plancktijd en Plancklengte, en er linkt niets naar dit artikel. Ik heb denk dan ook dat het beter is dit materiaal te verdelen over die twee artikelen, of eventueel Plancktijd en Plancklengte allebei in dit artikel op te nemen. Ik verplaats je opmerking van mijn overleg om alles bijelkaar te houden. Je kunt je bijdragen op overlegpagina's met vier tildes (~~~~) ondertekenen. Groetjes. — Zanaq (?) 5 jan 2008 15:08 (CET)
Mijn artikel is nog lang niet af. Je kunt het beschouwen als een inleiding in een stukje snaartheorie (hebben jullie natuurlijk ook al). Op wetenschappenlijke forums blijkt echter veel onduidelijkheid te bestaan over de discretie van waarneming en de tijdruimte. Misschien dat er wat samengevoegd kan worden, tot een algemene inleiding over quantumtheorie/snaartheorie. De bedoeling is dit op een meer populaire manier te omschrijven. Daar is Wiki toch voor? --Bicknese 5 jan 2008 15:16 (CET)Reageren
Conceptueel ben ik niet zo voor inleiding op...-artikelen. Op de engelse wikipedia hebben ze er een aantal, zoals en:Introduction to quantum mechanics. Het beste is om de artikelen gewoon begrijpelijk te houden. In de loop van een artikel kan het wel zeer de diepte in duiken, maar een inleiding mag wmb zo begrijpelijk mogelijk en soms wat kort door de bocht zijn.
Inhoudelijk verdiep ik me er nog in, maar ik heb het idee dat er wat zaken niet kloppen en/of kort door de bocht zijn. Zoals dat er volgt dat de tijdruimte discreet is en er geen sprake is van een continuüm. Ik had eerder het idee dat het te maken heeft met onzekerheid, en dat in standaardquantumtheorie tijd en ruimte niet gequantiseerd zijn.
Ik verplaats je opmerking wederom hierheen om alles bijelkaar te houden: je kunt overigens ook gewoon hieronder reageren. Groet. — Zanaq (?) 5 jan 2008 15:23 (CET)

Verwijderingsnominatie Quantumtijd en quantumafstand[brontekst bewerken]

Beste Bicknese, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Quantumtijd en quantumafstand. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080105 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 6 jan 2008 01:06 (CET)Reageren

Quantumvloeistoffen[brontekst bewerken]

  • Beste Bicknese

Ik heb je bijdrage voorzien van het wiu2 sjabloon, dat aangeeft dat je de komende dagen nog hard aan het artikel zult werken, zoals je onderaan aangaf. Als dat werk gedaan is, kun je de sjabloon zelf verwijderen. Als je de volgende keer een tijdje aan een artikel werkt, kun je zelf dat sjabloon (tijdelijk) toevoegen, dan wordt je artikel niet weggehaald door mensen die het onvolledig vinden. Succes! Fred 9 jan 2008 12:26 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie Kwantumvloeistoffen[brontekst bewerken]

Beste Bicknese, één of meerdere pagina's die jij hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Kwantumvloeistoffen. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20080117 en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. NB Deze pagina is niet door Erwin85Bot genomineerd. Erwin85Bot stelt je slechts op de hoogte van de nominatie. --E85Bot 18 jan 2008 01:07 (CET)Reageren

Verwijderingsnominatie COBOL.NET[brontekst bewerken]

Beste Bicknese, één of meerdere pagina's die u hebt gestart zijn genomineerd voor verwijdering. Dit betekent dat iemand het artikel op dit moment niet geschikt acht voor Wikipedia. Het gaat om COBOL.NET. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen pagina's/Toegevoegd 20081114 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Wellicht hebt u er iets aan om de conventies door te lezen; daar kunt u zien hoe een artikel er uit hoort te zien. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 15 nov 2008 01:02 (CET)Reageren