Overleg gebruiker:Cambodjan

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door Take Mirrenberg in het onderwerp Habitus (dichtbundel)

Hallo Cambodjan, van harte welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan een encyclopedie die vrij beschikbaar, vrij bewerkbaar, en zo volledig en neutraal als mogelijk is. We waarderen het enorm dat ook jij hieraan wilt bijdragen!

In het menuutje hiernaast zie je enkele handige pagina's. Geen van de richtlijnen die in die pagina's beschreven staan moet overigens gezien worden als wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar. Ze zijn alleen bedoeld als houvast.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en beantwoordt. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een bericht voor iemand anders achterlaten, dan doe je dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Je bericht wordt dan automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide.

Ga vooral aan de slag!

Met vriendelijke groet,
Take Mirrenberg (overleg) 13 jun 2019 20:58 (CEST)Reageren

Habitus (dichtbundel)[brontekst bewerken]

Beste Cambodjan,

Je bent - zo te zien - nieuw op Wikipedia. Bedankt voor het aanmaken van het artikel over de dichtbundel Habitus. Er wordt niet zoveel over poëzie geschreven dus dat is heel erg welkom. Ik merkte op dat de stijl van het artikel niet helemaal overeenkomt met dat van een encyclopedisch artikel. Het lijkt meer een persoonlijk betoog of werkbespreking of een recensie. Een paar bezwaren zijn: wollige (niet zakelijke) tekst met (eigen) interpretatie, te veel details over zaken als de bladspiegel, te veel citaten (ik twijfel of dat mag op Wikipedia), de opmaak bevat door de citaten te veel wit waardoor het artikel niet zo goed leesbaar is. Zou je alsjeblieft willen kijken of je het artikel op deze punten kunt aanpassen ? Het artikel staat voorlopig als "te verbeteren" op een lijst, aldaar kan ook overlegd worden over het artikel. Over twee weken bekijkt een moderator of het artikel voldoende verbeterd is. Begrijp me niet verkeerd: het onderwerp een artikel zeker waard. Alvast bedankt!

Vriendelijke groeten, Take Mirrenberg (overleg) 13 jun 2019 21:12 (CEST)Reageren