Overleg gebruiker:Ciell/Archief/2024

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 1 maand geleden door Ciell in het onderwerp Wikiproject Gendergap: update 2024

Angelique Houtveen Rubriek PRIVÉ[brontekst bewerken]

(verplaatst naar het overleg aldaar Ciell need me? ping me! 1 jan 2024 16:45 (CET))Reageren

Museum Gouda[brontekst bewerken]

Hallo Ciel, ik zie het als een compliment dat je aan mij dacht bij dit onderwerp maar ik vind dat mijn kennis over de Goudse geschiedenis maar beperkt is. Ik dacht eerder aan @Gouwenaar. Zijn kennis is veel groter dan van mij. Ik ben meer van foto's maken dan van artikelen schrijven. Gouda heeft ook de volgende werkgroepen etc. met kennis over stad en geschiedenis https://goudaopschrift.nl/ en https://www.historischplatformgouda.nl/goudologie/ en Historische Vereniging Gouda https://www.diegoude.nl/ . Succes en groeten Agaath (overleg) 16 jan 2024 21:16 (CET)Reageren

Bedankt voor het meedenken! Ciell need me? ping me! 16 jan 2024 21:44 (CET)Reageren

Afhandeling[brontekst bewerken]

Dag Ciell, zojuist zag ik pas je afhandeling van mijn casus aangaande de 'vertalingen' van Der Belsj. Laat ik vooropstellen dat ik ervan overtuigd ben dat dat werk met de beste bedoelingen is gedaan, zoals ik ook in mijn casus al aanstipte. Maar na jaren van overleg en pogingen tot bijsturen is inmiddels ook duidelijk dat er aan begeleiding weinig eer te behalen is. Ik dank je daarom voor de duidelijke woorden die je eraan toevoegde. Het moet gewoon een keer afgelopen zijn met het invoeren in de encyclopedie van teksten die telkens meer redactie vergen van deskundigen dan van degene die ze er zorgeloos in heeft geplaatst. Dank dat je in die visie bent meegegaan, en er consequenties voor de mederwerker aan hebt verbonden. Het was namelijk inmiddels om moedeloos van te worden. WIKIKLAAS overleg 30 jan 2024 04:29 (CET)Reageren

Wikiproject Gendergap: update 2024[brontekst bewerken]

Hallo, Gendergapper!

Ik stuur je dit berichtje omdat je ingeschreven staat als deelnemer van het Gendergap-nl Wikiproject, om je te informeren over enkele updates over het project.

Zo hebben we de projectpagina WP:GAP opnieuw ingericht, onder andere met een Hot List met 10 rode links naar onderwerpen die nog beschreven kunnen worden! Handig voor als je zelf even geen inspiratie hebt, en als je een rode link blauw hebt gemaakt mag je het onderwerp verplaatsen naar de resultatenlijst en zelf een nieuw 'rood' onderwerp aandragen!

Ook zijn de WikiZaterdagen op het WMNL kantoor in Utrecht weer in ere hersteld: iedere tweede zaterdag van de maand ben je van harte welkom om te overleggen en samen te werken aan je bijdragen aan de projecten.

Als laatste wil ik je graag nog wijzen op de mailinglijst van de Nederlandse Gendergap werkgroep. De mailinglijst is er voor de uitwisseling van kennis en vragen over het Gender Gap op de Wikimedia projecten in brede (en internationale) zin.
Wil je je hiervoor aanmelden, dan kan dat op deze pagina.

Met vriendelijke groet namens de Gendergap werkgroep,
Ciell 17 mrt 2024 17:34 (CET)Reageren