Overleg gebruiker:Dennyboy1997

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 13 jaar geleden door Japiot in het onderwerp Mario
Uw gebruikerspagina
Beste Dennyboy1997, welkom op Wikipedia!
U heeft onlangs een gebruikerspagina aangemaakt. Het is uitdrukkelijk niet de bedoeling om hier informatie op te zetten die niets met Wikipedia te maken heeft, zoals reclame/(zelf)promotie/werving, een persoonlijke tekst of betoog, een tekstdump van elders, niet-vrijgegeven inhoud waarop auteursrecht rust, privacyschending van niet-encyclopedische personen, geklieder, willekeurige leestekens of een curriculum vitae. Daarom is deze gebruikerspagina verwijderd, of wordt hij binnenkort verwijderd. Uw gebruikerspagina is bedoeld om te zijner tijd iets over uw bijdragen aan de encyclopedie te vertellen. U kunt op deze pagina lezen wat wél de bedoeling is. Alvast bedankt voor uw begrip.
  1. ik heb de inhoud voor je verplaatst naar je eigen gebruikersruimte Gebruiker:Dennyboy1997/Googletoolbar. MoiraMoira overleg 8 apr 2010 13:26 (CEST)Reageren
Hallo Dennyboy1997, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.157.453 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Dit bericht is automatisch geplaatst. Je kunt hier je opmerkingen over dit bericht achterlaten. --SieBot 22 jan 2010 17:20 (CET)Reageren

Handtekening[brontekst bewerken]

Beste Dennyboy1997,

Ik zag je vraag op de helpdesk. Voor de eerste vraag kan je het sjabloon gebruiken hier onder. Daar staat op uitgelegd hoe je een andere handtekening kan aanmaken.

MvG,

KanmanVraagje? 11 apr 2010 13:42 (CEST)Reageren

Aanmaken dynamische handtekening

Beste Dennyboy1997, het maken van een dynamische (sjabloon)handtekening die gebruikt kan worden voor het ondertekenen van berichten op overlegpagina's gaat als volgt:

  1. Maak een handtekeningpagina in je gebruikersnaamruimte aan, bijvoorbeeld Gebruiker:Dennyboy1997/Sjabloon:Handtekening.
    • Ontwerp op deze pagina je handtekening, met gebruik van wikisyntax. Hier kun je bijvoorbeeld een bepaald lettertype of afwijkende kleuren in je handtekening aanbrengen.
      Let erop dat je je aan de uitgangspunten houdt! En zorg ervoor dat HTML-tags correct (en op de juiste plek) afgesloten worden.
    • Sla de pagina op.
  2. Maak nu een tweede pagina in je gebruikersnaamruimte aan, bijvoorbeeld Gebruiker:Dennyboy1997/Sjabloon:Ondertekening.
    • Op deze pagina zet je de volgende code (zie de opmerking hieronder):
      {{Gebruiker:Dennyboy1997/Sjabloon:Handtekening}}[[Gebruiker:Dennyboy1997|‍]]
    • Sla ook deze pagina op.
  3. Ga naar "Voorkeuren", tabblad "Gebruikersprofiel".
    • Vul bij "Nieuwe handtekening:" de volgende code in:
      {{subst:Gebruiker:Dennyboy1997/Sjabloon:Ondertekening}}
    • Vink "Ondertekening bevat opmaak (wikisyntax)" aan.
    • Klik op "Opslaan".

Nu kan simpel ondertekend worden met ~~~~ en verschijnt je nieuwe handtekening.

Opmerking: Met een sjabloonhandtekening werkt 'pingen' (een andere gebruiker een melding laten ontvangen door in je te plaatsen overlegbijdrage de betreffende gebruikersnaam te linken) niet. Het tweede deel van de code in stap 2 is een (onzichtbare) link naar je gebruikerspagina, die ervoor zorgt dat dit toch werkt. Als je geen behoefte hebt aan deze functionaliteit, kun je op dit moment nog dat deel van de code weglaten. Binnenkort (gerekend vanaf voorjaar 2024) zullen de wiki's van Wikimedia dit echter afdwingen; als je niet zo'n link hebt zal je handtekening als ongeldig worden beschouwd en krijg je in plaats daarvan een standaardhandtekening.

Test[brontekst bewerken]

Dit is een test. Hier a.u.b. niet op reageren. --Dennyboy Any questions? 1997 11 apr 2010 15:14 (CEST)Reageren

Handtekening[brontekst bewerken]

Hierboven staat heel goed beschreven wat je moet doen om een mooie handtekening te krijgen! Als je dit niet begrijpt dan ben je nog niet toe aan moeilijke bewerkingen op Wikipedia. Maak eerst mooie artikelen en gaandeweg kom je erachter hoe alles werkt. De handtekening die hierboven staat heeft een te groot lettertype en is ook te lang. Waarom dat jaartal. Het geeft aan dat je 12 of 13 jaar oud bent; daarmee stel je je kwetsbaar op. Niet doen, je wordt door vele direct minder serieus gevonden. Japiot 14 mei 2010 21:34 (CEST)Reageren

Mario[brontekst bewerken]

Danny, natuurlijk mag je Cheep Cheep aanmaken, hoewel hier niemand om nog meer Mario figuren zit te springen maar dat is persoonlijk. Maak er dan wel iets moois van. Ik vind Yoshi een goed artikel, maar ook Koopa Troopa kan er mee door. Ik zal in de sjabloon vast Cheep Cheep aanmaken. Ik ben benieuwd. Japiot 14 mei 2010 21:34 (CEST)Reageren