Overleg gebruiker:Dhr.Prof.Dr. Heijdeman

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 15 jaar geleden door Joris in het onderwerp Gebruikerspagina
Stop

Deze gebruiker heeft misbruik gemaakt van sokpoppen en is daarom geblokkeerd conform de richtlijnen en kan niet meer bijdragen.

Sokpop
  1. 21 mrt 2009 08:58 (CET) doorgaand geklier op lemma's en op overlegpagina's met aangemaakte via checkuser vastgestelde sokpoppen:

Welkom[brontekst bewerken]

Hallo Dhr.Prof.Dr. Heijdeman

Je artikel Joop boelens is momenteel helaas niet geschikt voor Wikipedia. Dit omdat uit het artikel niet de relevantie van deze persoon blijkt. Het enige wat de lezer nu te weten komt is waar deze man is geboren en wie zijn ouders zijn, maar er staat niets vermeld over wat hij doet/gedaan heeft dat hem relevant genoeg maakt voor een eigen Wikipedia-artikel. Bij het schrijven van een artikel moet je er altijd vanuit gaan dat de lezer nog niets van het onderwerp af weet.

Ik heb het artikel om deze reden genomineerd voor verwijdering. Het artikel zal in principe nog twee weken op de verwijderlijst blijven staan voordat definitief wordt besloten of het weg moet of niet. In die tijd kan je proberen het aan te passen zodat het kan blijven.

Mvg. **Man!agO** 20 mrt 2009 12:43 (CET)Reageren


Gebruikerspagina[brontekst bewerken]

Geachte weledelgeleerde Dhr.Prof.Dr.ing.mr. Heijdeman, je gebruikspagina is bedoeld om je voor te stellen aan de Wikipediagemeenschap. Het is zeker niet de bedoeling om hier onzinnige teksten te plaatsen. Een vriendelijk verzoek hiermee te stoppen en een andere hobby te zoeken. Wil je desondanks toch serieus bijdragen dan kun je in bovenstaand sjabloon lezen hoe je dat kunt doen. Met vriendelijke groet, Joris (1919) 20 mrt 2009 14:16 (CET)Reageren