Overleg gebruiker:EJ

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Welkom op Wikipedia!

Leuk dat je meedoet met dit gemeenschapsproject. We willen je zo veel mogelijk het voel-je-vrij-en-ga-je-gang-gevoel geven. Hier volgen een aantal aanwijzingen die van pas kunnen komen:

  • Een verzameling nuttige links is te vinden op het Gebruikersportaal, dat ook in het menu aan de linkerkant te vinden is.
  • Experimenteren kan in de Wikipedia:Zandbak.
  • Je kan naar wens Wikipedia:Wikipedianen naar expertise aanvullen met jezelf. Zie alle andere pagina's van die soort, die je rechtsboven in het sjabloontje vindt.
  • Wikipedia is al een paar jaar oud. Over veel zaken is in het verleden al overleg gevoerd op de overlegpagina's die bij artikelen horen. Als je denkt dat iets niet juist is, bekijk dan eerst de overlegpagina om te zien of er in het verleden geen overleg over is geweest. De overlegpagina kun je vinden bovenaan elk artikel als apart tabblad.
  • Wie voorzichtig wil beginnen met bewerken, kan eens kijken bij de beginnetjes. Wellicht kunt u een artikel daar met uw expertise uitbreiden.
  • Wees zorgvuldig met het werk van anderen. Als je de titel van een artikel wilt wijzigen, doe je dat via "wijzig titel". Op die manier blijft de voorgeschiedenis (welke auteurs hebben bijgedragen) bewaard. Die kan je ook bekijken door op "geschiedenis" te klikken.
  • Je kunt berichten ondertekenen met vier tildes, dus 4x ~.
  • Lees de conventies en de wikiquette van Wikipedia.

Veel plezier en succes namens alle wikipedianen!

Veel plezier, pjetter 19 apr 2005 16:09 (CEST)[reageer]

Ook namens mij welkom en veel plezier. Mag ik verzoeken overleg te ondertekenen door 4 tildes in te tikken, dus: ~~~~? Dan houden we het overleg helder (zie Overleg:Kruistocht). Vriendelijke groet, Galwaygirl|Overleg 22 apr 2005 20:59 (CEST)[reageer]

Dag Evert, mooi werk met de Deense koningen! Groeten Känsterle 6 jul 2005 14:00 (CEST)[reageer]

Afbeelding genomineerd voor verwijdering[brontekst bewerken]

Beste EJ,

U heeft een of meer afbeeldingen geupload op Wikipedia. Er is onduidelijkheid over de licentie of herkomst van deze afbeelding(en). Het kan bijvoorbeeld zijn dat auteursrechten worden geschonden, of dat er andere licenties worden gebruikt dan toegestaan volgens het beleid voor gebruik van media.

Op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Geeninfo kunt u vinden over welke afbeeldingen het gaat. U vindt daar ook een toelichting. Over enkele weken zal de afbeelding verwijderd worden, tenzij u intussen meer informatie heeft kunnen toevoegen. Wellicht kan de afbeelding dan toch behouden blijven.

Voegt u deze informatie svp. toe op de afbeelding zelf, en schrijft u svp. een korte toelichting op de genoemde lijst.

WebBot 22 okt 2005 17:20 (CEST)[reageer]

Beste EJ, je hebt één of meerdere afbeeldingen, Afbeelding:Paus Anastasius IV.jpg, geüpload welke zijn genomineerd voor verwijdering. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen en dat is ook de plek waar je kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Wikipedia:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. --Erwin85Bot 10 jan 2007 12:26 (CET)[reageer]

Hey,

zou je me kunnen zeggen wat het derde personage is dat de naam Eurybia draagt, want ik tel er nu maar twee in het artikel.

Evil berry 22 jan 2007 18:30 (CET)[reageer]

P.S. Misschien heb je volgende portaal al wel eens bezocht: Moest je nog nieuwe artikels aanmaken, kan je deze altijd toevoegen aan de lijst met nieuwe artikels op dit portaal.

Griekse mythologie[brontekst bewerken]

Beste EJ, bedankt voor het aanmaken van je artikelen over de Griekse mythologie! Ik wil je erop wijzen dat deze categorie nog verder is onderverdeeld, Categorie: Griekse mythologie die je soms beter kunt gebruiken (zoals Categorie: Trojaanse Oorlog. Met vriendelijke groet, dryke 26 mrt 2007 23:17 (CEST)[reageer]

Beste EvertSchot, u hebt een versie van één of meerdere afbeeldingen geüpload die zijn genomineerd voor verwijdering. Het gaat om Afbeelding:Frederik II van Denemarken.jpg. De reden hiervoor staat op Wikipedia:Te verwijderen afbeeldingen/Toegevoegd 20091229 en dat is ook de plek waar u kunt reageren op de verwijderingsnominatie. Uitleg over de procedure en een lijst met veelgestelde vragen staat op Help:Waarom staat mijn afbeelding op de verwijderlijst. Aangezien dit bericht automatisch is geplaatst, heeft het geen zin hier te reageren. Als u vragen hebt, kun u die stellen op Help:Helpdesk. --E85Bot 30 dec 2009 02:03 (CET)[reageer]