Overleg gebruiker:HKO Diane

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 maanden geleden door HKO Diane in het onderwerp Huis van Massemen
Hallo HKO Diane, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.800 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Huis van Massemen[brontekst bewerken]

Beste Diane, welkom op Wikipedia en proficiat met je eerste lemmas. Ik heb Huis van Massemen wat gewikificeerd, maar het lemma heeft nog werk nodig. De noot over Sanderius is heel verwarrend voor iemand die het onderwerp niet kent. Er is ook een nijpend gebrek aan bronnen die we kunnen verifiëren. Ik vond wel wat dingen online maar kan ze moeilijk plaatsen door hergebruik van voornamen in de familie. Het huis hat wel degelijk een zeker belang maar dat komt niet goed uit de tekst.

wat nu de tweede paragraaf is verwart mij ook omdat het ogenschijnlijk niets met het huis te maken heeft.

Groeten uit Brussel, SvenDK (overleg) 25 dec 2023 07:27 (CET)Reageren

Goedemorgen Sven
Hartelijk dank voor de opmerkingen. Ik ga dit verder uitzoeken, waar hebben de auteurs van de tekst "Huis van Massemen" de mosterd gehaald. Dat is verschenen in het Tijdschrift van Heemkundige Kring Overmere dat ik nu aan het ontsluiten ben. Zo hebben de Tijdschriften nog een nut en hoeven ze niet verder stof te vergaren.
Warme groet en fijne Kerstdag
diane HKO Diane (overleg) 25 dec 2023 09:25 (CET)Reageren