Overleg gebruiker:HVW1962

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 9 jaar geleden door Edoderoo in het onderwerp VW California
Hallo HVW1962, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.782 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Richard 27 mei 2014 16:40 (CEST)Reageren

Externe link[brontekst bewerken]

Welkom! Tot nog toe bestaan je bijdragen uitsluitend uit het plaatsen van externe links. Wellicht heb je er iets aan Wikipedia:Wanneer extern linken eens door te lezen. Richard 27 mei 2014 16:40 (CEST)Reageren

Beste Richard,
Daar deze links zo veel praktische, bruikbare en soms ook unieke informatie bevatten, vond ik dat ze op hun plaats waren op de pagina's van Wikipedia. Zeker de Publicaties uit het Historisch Archief van Volkswagen, deze zijn destijds door mij gedownload en enkele zijn niet meer beschikbaar en zeer uniek.
Van zodra ik waardevolle teksten kan toevoegen, zal ik dit zeker doen.
Wim
In het kader van 'overleg zoveel mogelijk op een plaats' (dat leest later makkelijker terug) heb ik je antwoord hierheen verhuisd en geef ik ook hier antwoord.
De verwijzing was niet bedoeld als 'terechtwijzing' of zo (daar was geen enkele aanleiding toe) maar meer om teleurstellingen in de toekomst te voorkomen. Als je inhoudelijke toevoegingen aan artikelen kunt doen: graag! Het feit dat je er zelf al bijzet 'zodra ik waardevolle teksten kan toevoegen', geeft de burger moed!
Richard 27 mei 2014 16:58 (CEST)Reageren

VW California[brontekst bewerken]

Hallo HVW1962, ik heb je artikel VW California ter beoordeling aan de gemeenschap voorgelegd omdat ik het (in deze vorm) niet geschikt acht voor Wikipedia. Niet echt een neutraal encyclopedisch lemma. Wellicht heb je er iets aan om de conventies door te lezen; daar kun je zien hoe een artikel eruit hoort te zien. Zie ook Help:Waarom staat mijn artikel op de beoordelingslijst. Je kunt eventueel commentaar achterlaten op de lijst. Onderteken je bericht met vier tildes (~~~~). Veel plezier op Wikipedia! Kattenkruid (overleg) 27 mei 2014 21:42 (CEST)Reageren

Ik heb het artikel voor directe verwijdering voorgedragen omdat de tekst van elders is gekopieerd, wat niet toegestaan is omdat dat auteursrechtenschending is. Dat is meteen ook de verklaring voor de niet-encyclopedische stijl. Zie ook WP:AUT. Groet. — Zanaq (?) 29 mei 2014 08:52 (CEST)
En om die reden uitgevoerd. Je mag het artikel best opnieuw aanmaken, het leek in de verte wel op wat het zou moeten zijn. Maar de tekst moet je toch echt zelf schrijven, en niet van ergens anders overnemen. ed0verleg 29 mei 2014 09:24 (CEST)Reageren