Overleg gebruiker:IngridHu

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Onderwerp toevoegen
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Laatste reactie: 4 jaar geleden door RonnieV in het onderwerp Synagoge van Cavaillon
Hallo IngridHu, en welkom op de Nederlandstalige Wikipedia!
Vlag van Verenigd Koninkrijk Welcome message in English

Hartelijk dank voor je belangstelling voor Wikipedia! We werken hier aan het ideaal van een vrij beschikbare, vrij bewerkbare, volledige en neutrale gemeenschapsencyclopedie. We waarderen het enorm als ook jij hieraan wilt bijdragen!

De Nederlandstalige Wikipedia is sinds 19 juni 2001 online en telt inmiddels 2.158.800 artikelen. In de loop van de jaren zijn er voor het schrijven of bewerken van artikelen en voor de onderlinge samenwerking een aantal uitgangspunten en richtlijnen geformuleerd. Neem die als nieuwkomer ter harte. Lees ook eerst even de informatie in dit venster voordat je aan de slag gaat. Geen van de richtlijnen heeft kracht van wet, want Wikipedia is en blijft vóór alles vrij bewerkbaar, maar een beetje houvast voordat je in het diepe springt kan nooit kwaad.

Deze pagina, die nu op je scherm staat, is trouwens je persoonlijke overlegpagina, de plaats waar je berichten van andere Wikipedianen ontvangt en ze kunt beantwoorden. Iedere gebruiker heeft zo'n pagina. Wil je een nieuw overleg met iemand anders beginnen, dan kan dat dus op zijn of haar overlegpagina. Sluit je bijdragen op overlegpagina's altijd af met vier tildes, dus zo: ~~~~. Een druk op de handtekeningknop (zie afbeelding) heeft hetzelfde effect: je bericht wordt automatisch ondertekend met je gebruikersnaam en de datum en tijd waarop je je boodschap voltooide. Versturen doe je met de knop "Wijzigingen publiceren".

Encycloon (overleg) 6 jun 2019 23:22 (CEST)Reageren

Vertaling Noravank[brontekst bewerken]

Beste IngridHu,

Allereerst, nogmaals welkom op Wikipedia en bedankt voor je bijdragen aan het vertaalproject. Ik zag dat je de ruwe vertaling van het artikel Noravank hebt gepubliceerd zonder het prefix Wikipedia: toe te voegen. Daardoor is de pagina niet in de werkruimte voor het project terecht gekomen maar dit is gecorrigeerd. Je kan de pagina nu vinden op Wikipedia:Educatieprogramma/ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalers/Noravank. Nog veel plezier met vertalen toegewenst en succes met je stage! Met vriendelijke groet. Natuur12 (overleg) 1 aug 2019 21:37 (CEST)Reageren

Doodskist en theater[brontekst bewerken]

Dag Ingridhu, bedankt voor de vertalingen/meldingen en ik ga er binnenkort mee aan de slag! (Ik bewerk liever niet meer in mijn archief, vandaar maar op deze plek.) Mvg, Encycloon (overleg) 11 aug 2019 19:56 (CEST)Reageren

Synagoge van Cavaillon[brontekst bewerken]

Hallo IngridHu,

Van Follandaise hoorde ik dat jij, in navolging van het door haar vertaalde artikel fr:Synagogue de Carpentras (zie Synagoge van Carpentras) nu fr:Synagogue de Cavaillon wil gaan vertalen. Dat zou heel fijn zijn. Wil jij dat aangeven bij het verzoek?

Van Follandaise heb ik begrepen dat jullie veelal in Word werken. Dat is prima. Het helpt al heel veel bij het overzetten naar Wikipedia als je aan het eind van een alinea niet een, maar twee keer <enter> gebruikt. De software achter Wikipedia ziet een enkel regeleinde niet als de start van een nieuwe alinea, een dubbele wel.

Follandaise heeft mij een aantal keren hulp gevraagd bij stukjes van de vertaling. Natuurlijk wil ik jou ook daarbij helpen. Je mag hier vragen stellen (fijn als je me dan 'pingt'), op mijn overlegpagina en het kan ook via mail. Natuurlijk wil ik je ook helpen bij de opmaak en andere zaken om de pagina af te kunnen ronden. Uiteindelijk hoop ik op een mooi artikel op Synagoge van Cavaillon.

Met vriendelijke groet, RonnieV (overleg) 16 apr 2020 23:33 (CEST)Reageren